Kad jūs vienreiz pagatavosiet vistu pēc šīs receptes, nekad vairs to nedarīsiet citādi

Foto – ekrānuzņēmums

Cepta vistas gaļa ir lielisks ēdiens gan svētkiem, gan darbadienām, lai vienkārši iepriecinātu savus tuviniekus ar sātīgu gardumu. Šāda gaļa lieliski sader ar jebkuru piedevu, bet šī recepte ir patiešām vienkārši izcila, lai neteiktu vairāk.

Sāksim ar to, ka vista gaļa ir ļoti iecienīts ēdiens daudzu iemeslu dēļ. Garša! Vistas gaļa ir pazīstamo ar savu maigo garšu, tā ir nedaudz “saldāka” un maigāka nekā citi gaļas ēdieni, tāpēc, visticamāk, tā ir populāra daudzās receptēs.

Otrkārt, vistas gaļa ir ļoti daudzpusīga un to var izmantot dažādos veidos, gatavojot ēdienu – to var cept, vārīt, grilēt vai sautēt. Un tā vienmēr būs brīnišķīga.

Foto – ekrānuzņēmums

Bez tam, salīdzinot ar citiem gaļas veidiem, vistas gaļa bieži vien tiek uzskatīta par ļoti uzturvielām bagātīgu un ieteicamu. Tā satur daudz olbaltumvielu un dažādas uzturvielas, piemēram, dzelzi, kas ir ļoti būtiski organismam.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Vistas gaļa arī ir plaši pieejama dažādās pasaules valstīs, tāpēc tā ir iecienīta, izmantojot to dažādu ēdienu gatavošanā.

Bet, lai pagatavotu šo ēdienu, jums būs sākumā jānopērk šādi produkti:

1 apelsīna sula (izspiesta) + dažas plānas apelsīna šķēlītes
1 ēdamkarote medus
1 tējkarote karija
Sāls pēc garšas
1/2 tējkarote malto sarkano piparu
2 ēdamkarote saulespuķu eļļas
700 g vistas fileja

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment