Kad jūs vienreiz pagatavosiet vistu pēc šīs receptes, nekad vairs to nedarīsiet citādi

Pagatavošana:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Samaisiet visas marinādes sastāvdaļas dziļā traukā: apelsīnu sulu, apelsīna šķēlītes, medu, pieber kariju, sāli, sarkanos piparus, saulespuķu eļļu. Liek iekšā vistas fileju (var sagriezt nedaudz mazākos gabaliņos, tad marināde ātrāk iesūksies). Atstāj gaļu traukā vismaz uz 2 stundām.

Lasi vēl: Mamma man ieteica izmantot šo sastāvdaļu – tagad es zinu kā garšīgāk pagatavot vistas zupu…

2. Pēc tam uzsilda cepeškrāsni līdz 220 grādiem, ņem ārā vistas fileju, liek cepamtraukā un cep 30 līdz 40 minūtes, kamēr vistas gaļa ir gatava un iegūst viegli zeltainu garoziņu.

Foto – ekrānuzņēmums

3. Pasniedzot var sagriezt apelsīna šķēlīti dekorējumam, pasniegt var gan ar rīsiem, gan cepeškrāsnī ceptiem kartupeļiem, gan zaļajiem salātiem. Šī vistas gaļa garšo tik lieliski, ka to var ēst arī vispār bez piedevām!

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment