Čigānu horoskops. Kas sagaida katras zodiaka zīmes sievieti 2018.gadā

AUNS

Gada sākums sievietei Aunam dāvās kardinālas pārmaiņas. Zvaigznes iesaka pārskatīt savu attieksmi pret daudzām lietām. Citādi apkārtējie “iebāzīs” tev degunā tavas kļūdas – no kauna neizvairīties.

Tuvojas pats labākais laiks, lai nostiprinātu radnieciskās saites. Sievietei Aunam ieteicams lūgt piedošanu par aizvainojošiem vārdiem, kas saistīti ar tālu pagātni. Neaizmirsti uzlabot attiecības ar māsām un brāļiem.

 

VĒRSIS

Pienācis laiks salikt visus punktus attiecībās ar vīrieti. Sievietei vajag uzaicināt viņu uz atklātu sarunu, jāpavaicā par perspektīvām un nodomiem. Jebkuras nesaprašanās un konflikti viegli atrisināsies un ļaus panākt abpusēju saskaņu. Sievietei Vērsim zvaigznes neiesaka ieklausīties pat pašu uzticamāko draudzeņu padomos.

Tieši tava intuīcija spēs dot tev iespēju pareizi novērtēt notikumus. Vientuļās sievietes Vērši var vērīgi ielūkoties darba kolēģos. Kāds jau sen nav vienaldzīgs pret tevi.

 

Lasi arī: Labākais horoskops 2018. gadam. Ko Suns atnesīs katrai horoskopa zīmei, stāsta astroloģe Inguna Balgalve

DVĪŅI

Kopš paša 2018.gada sākuma Dvīņu ģimenē valdīs idille un miers. Sievietes Dvīņi vēlreiz pārliecināsies, ka ir pareizi izvēlējušās savu dzīvesbiedru. Viņš ir ne tikai tavs vīrs, bet arī draugs. Pavasarī pasliktināsies attiecības ar darba kolēģiem. Zvaigznes iesaka neiesaistīties strīdos un neignorēt problēmas. Ne pie kā laba nenovedīs sāncensība. Vasara būs piesātināta ar dažādiem notikumiem. Krasus kritumus un lēcienus pavadīs pastāvīgs stress.

 

VĒZIS

Ģimenes ziņā gads būs labvēlīgs. Vientuļās sievietes Vēži beidzot satiks savu otro pusīti, bet tie, kas ir attiecībās, sagaidīs laulību piedāvājumu. Savukārt precētie pāri beidzot izlems radīt bērnu.

Sieviete Vēzis aprīlī var rēķināties ar tuvu radinieku atbalstu saistībā ar sarežģītu finanšu jautājumu. No otras puses, viņa saņems piedāvājumu par labi apmaksātu darbu. 2018.gada saimnieks, Dzeltenais zemes suns, vasarā iesaka ķerties pie darba, kamēr citi atpūšas. Sievietes Vēži nākamgad būs emocionāla
pacēluma stāvoklī, enerģiskas un mundras.

 

LAUVA

2018.gads solās būt piesātināts ar notikumiem un panākumiem. Pavasarī sievietes Lauvas varēs nomainīt garlaicīgo biroja darbu pret interesantāku un perspektīvāku nodarbošanos ar biežiem ārvalstu ceļojumiem. Tu izskatīsies neatkarīga un lietišķa. Tāpēc tevis necienīgus vīriešus tas uzreiz aizbaidīs.

Bet tas, kurš spēs salauzt sievietes Lauvas neganto raksturu un kategoriskumu, iegūs pakļāvīgu un maigu kaķēnu. Vasara atnesīs daudzus īslaicīgus romānus. Vīrieši iedegs tevī vēlmi, taču kaisles uguni uzturēt neviens negribēs.

 

JAUNAVA

Neraugoties uz auksto ziemu, kaisles un iemīlēšanās uguns sasildīs sievieti Jaunavu arvien stiprāk. Ja tu attiecības uzskatīji par aizraušanos, tad tās kļūs par pieķeršanos. Pavasarī sievietei Jaunavai parādīsies jauns draugs, kurš būs gatavs pamest visas lietas un steigties viņai palīgā pēc pirmā lūguma. Attiecības ar otrajām pusītēm, draugiem un apkārtējiem raksturos pilnīga savstarpēja saprašanās, interese un delikātums.

 

SVARI

Ja tu gribi sajusties vāja un neaizsargāta, tad tavs izredzētais tev šādu iespēju nesagādās. Tieši tas arī izprovocēs virkni skandālu. Daudzi Svari, cenšoties uzlabot savstarpējās attiecības, piekritīs trauslam pamieram, no kura aprīlī nepaliks nekādu pēdu. Tavs vīrietis turēs tevi aizdomās par neuzticību.

Vasara būs brīnišķīgs laiks, lai sāktu domāt par sevi. Trenažieru zāles apmeklējums ļaus tikt vaļā no liekajiem kilogramiem, bet vizīte pie kosmetologa normalizēs sejas ādas stāvokli. Kvalitatīva atpūta ārzemēs kļūs par skaistā apogeju, it īpaši, ja tu to ieplānosi augustā. 2018.gads sievietei.

 

SKORPIONS

Visa 2018.gada garumā ilgstošās attiecības un idille pārbaudīs jūsu attiecību noturību. Vientuļās šīs zīmes pārstāves vēlēsies turpināt nodarboties ar savu iemīļoto lietu – sarīdīt savā starpā un provocēt vīriešus uz konfliktiem.

Tā kā ir pienācis laiks pārskatīt savu attieksmi pret pretējo dzimumu. Citādi sapnis par kāzām tā arī paliks sapnis. Saskarsme ar apkārtējiem sola izdevīgas perspektīvas nākotnē; tas attiecas gan uz draugiem, gan tuviniekiem un kolēģiem.

 

STRĒLNIEKS

Pavasaris atnesīs ideālu un dzīves vērtību maiņu. Sarežģījumus radīs tavas nepamatoti augstās prasības pret apkārtējiem cilvēkiem. Tāpat būs vērojama pārmērīga situācijas dramatizācija. Šajā laikā sievietes Strēlnieki varēs izveidot sevišķi svarīgu mērķu sarakstu. To sasniegšanai būs nepieciešams aptuveni pusgads.

Kopš pirmajām 2018.gada dienām sievietes Strēlnieki visas pūles veltīs savas mīlestības meklējumiem. Galvenā problēma ir tā, ka laime staigā blakus, tikai tu to neievēro.

 

MEŽĀZIS

Dzeltenā zemes suņa gads solās būt bagāts pārsteigumiem. Tu saņemsi negaidītu laulību piedāvājumu. Tā kā nāksies salikt visas prioritātes. Sieviešu Mežāžu mērķtiecība būs vienkārši satriecoša; viņu karjera strauji kāps augšup. To pat vīrieši var apskaust. Tu ar vieglu roku tiksi galā ar stiprā dzimuma pārstāvjiem, saņemot vēlamo.

Kad iestāsies vasara, zvaigznes iesaka aizdomāties par liela pirkuma iegādi. Tev izdosies noslēgt izdevīgu darījumu. Pirkuma priekšmets negaidīti nokalpos ne vienu vien desmitgadi. Pārdzīvojumi mīlestības jomā noplaks jau gada vidū. Visu 2018.gadu vislabāk ir veltīt ģimenei, tuviniekiem un draugiem.

 

ŪDENSVĪRS

Kopš paša gada sākuma Dzeltenais zemes suns atnesīs spēcīgus satricinājumus. Pirmajos gada mēnešos tu uzzināsi par pašu briesmīgāko – mīļotā neuzticību vai nodevību. Tu ļoti spēcīgi pārdzīvosi tādu triecienu un nespēsi to piedot. Šī situācija noteiks toni zināmu gada periodu.

Šeit tev noderēs tuvinieku atbalsts. Un, lūk, ap gada vidu sievietes Ūdensvīri jau būs atvērtas nākamajām attiecībām un jūtām. Gada otrajā pusē ieteicams ar visu sirdi nodoties savam hobijam vai aizbraukt atpūsties.

 

Lasi arī: Labākais horoskops 2018. gadam. Ko Suns atnesīs katrai horoskopa zīmei, stāsta astroloģe Inguna Balgalve

ZIVIS

Sieviete Zivis vienkārši dievina būt uzmanības centrā. Citiem vārdiem sakot, viņas bez tā nevar dzīvot. Lai 2018.gadā piesaistītu sev apbrīnas pilnus skatienus, vajag izmantot parastas sieviešu viltības.

Pietiks ar to, ka tu vienkārši nomainīsi frizūru, papildināsi savu garderobi ar jauniem apģērbiem un aksesuāriem un pie skaistuma salonā veiksi pilnu atjaunināšanas procedūru kompleksu. Suņa gadā sievietes Zivis gaida arī zināmi pārsteigumi. Viens no tiem būs patīkama vēsts no pielūdzēja, kas sen bija pazudis no sievietes Zivju dzīves.

Avots: “mirror-venus.ru”

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment