Cepamo formu ieziež ar mīkstu sviestu, apakšu un malas var pārkaisīt ar rīvmaizi vai mannu. Un izklājiet visu biezpiena masu, vienmērīgi sadaliet.
Virsu viegli apsmērē ar olas dzeltenumu vai skābo krējumu, lai izveidotu zeltainu garoziņu.
Cepiet biezpiena kastroli līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-35 minūtes, izmantojiet savu cepeškrāsni kā ceļvedi.
VIDEO:
Viss ir gatavs, ļauj nedaudz atdzist un sagriež porcijās. Pēc atdzesēšanas biezpiena sacepums diezgan nosēžas, bet tā tam jābūt.
Rezultātā viņa joprojām izrādās sulīga un gara.
Lasi vēl: Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele
Konsistence ir ļoti maiga un gaisīga, bet tajā pašā laikā labi notur formu.
Tevi noteikti interesēs
- Labas ziņas visiem, kuri iecienījuši dīzeļdegvielas automašīnas: ”Pieņemtās prasības samazinās”
- Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka Ziemassvētkos laika apstākļi nelutinās un aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem
- TESTS: Izvēlies attēlu un uzzini, kāda neredzama enerģija šobrīd “raksta” tavu dzīves stāstu
- “Jāpauž skaidra latviskā nostāja”: Rīgas dome pieņem jaunu lēmumu, kas stāsies spēkā jau šogad
- Būs grūti visu nākamo gadu: 5 aizliegumi ziemas saulgriežu dienā, 21. decembrī
- Izveidots jauns ”Whatsapp” pakalpojums, kurš atvieglos simtiem Latvijas autovadītāju ikdienu: ”Būs vieglāk”












