Cepamo formu ieziež ar mīkstu sviestu, apakšu un malas var pārkaisīt ar rīvmaizi vai mannu. Un izklājiet visu biezpiena masu, vienmērīgi sadaliet.
Virsu viegli apsmērē ar olas dzeltenumu vai skābo krējumu, lai izveidotu zeltainu garoziņu.
Cepiet biezpiena kastroli līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-35 minūtes, izmantojiet savu cepeškrāsni kā ceļvedi.
Viss ir gatavs, ļauj nedaudz atdzist un sagriež porcijās. Pēc atdzesēšanas biezpiena sacepums diezgan nosēžas, bet tā tam jābūt.
Rezultātā viņa joprojām izrādās sulīga un gara.
Lasi vēl: Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele
Konsistence ir ļoti maiga un gaisīga, bet tajā pašā laikā labi notur formu.
Tevi noteikti interesēs
- Tuvojas tāda pati ziema kā 1779. gadā: sinoptiķi ziņo, kam gatavotiesby Sandra Vīgante
- CSDD atgādina: daļai pretendentu var nākties atkārtoti kārtot gan teorētisko pārbaudījumu, gan braukšanas eksāmenuby Rinalds Bergmanis
- Elle kinologiem un saimniekiem: nosauktas suņu šķirnes, kas ir visgrūtāk apmācāmasby Laura Andersone