Cik negatavo, vienmēr ir par maz: biezpiena sacepums kā bērnudārzā, garda brokastu recepte (kupla un maiga, apēdama sekundēs)

Cepamo formu ieziež ar mīkstu sviestu, apakšu un malas var pārkaisīt ar rīvmaizi vai mannu. Un izklājiet visu biezpiena masu, vienmērīgi sadaliet.

Virsu viegli apsmērē ar olas dzeltenumu vai skābo krējumu, lai izveidotu zeltainu garoziņu.

Cepiet biezpiena kastroli līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-35 minūtes, izmantojiet savu cepeškrāsni kā ceļvedi.

Viss ir gatavs, ļauj nedaudz atdzist un sagriež porcijās. Pēc atdzesēšanas biezpiena sacepums diezgan nosēžas, bet tā tam jābūt.

Rezultātā viņa joprojām izrādās sulīga un gara.

Lasi vēl: Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele

Konsistence ir ļoti maiga un gaisīga, bet tajā pašā laikā labi notur formu.

Leave a Comment