Cepamo formu ieziež ar mīkstu sviestu, apakšu un malas var pārkaisīt ar rīvmaizi vai mannu. Un izklājiet visu biezpiena masu, vienmērīgi sadaliet.
Virsu viegli apsmērē ar olas dzeltenumu vai skābo krējumu, lai izveidotu zeltainu garoziņu.
Cepiet biezpiena kastroli līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-35 minūtes, izmantojiet savu cepeškrāsni kā ceļvedi.
VIDEO:
Viss ir gatavs, ļauj nedaudz atdzist un sagriež porcijās. Pēc atdzesēšanas biezpiena sacepums diezgan nosēžas, bet tā tam jābūt.
Tevi arī varētu interesēt
Rezultātā viņa joprojām izrādās sulīga un gara.
Lasi vēl: Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele
Konsistence ir ļoti maiga un gaisīga, bet tajā pašā laikā labi notur formu.
Tevi noteikti interesēs
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- No pelēm pat pēdas pazudīs: ģeniāls padoms, kas palīdz atbaidīt grauzējus uz ilgu laiku, nelietojot indi
- “Ņemtas vērā klientu vajadzības!”: veikali RIMI nāk klajā ar svarīgu paziņojumu
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Sinoptiķi brīdina par bīstamiem laika apstākļiem sākot no 28. novembra: nosauc rajonus, kur jābūt visvairāk uzmanīgiem
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu











