Cepamo formu ieziež ar mīkstu sviestu, apakšu un malas var pārkaisīt ar rīvmaizi vai mannu. Un izklājiet visu biezpiena masu, vienmērīgi sadaliet.
Virsu viegli apsmērē ar olas dzeltenumu vai skābo krējumu, lai izveidotu zeltainu garoziņu.
Cepiet biezpiena kastroli līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-35 minūtes, izmantojiet savu cepeškrāsni kā ceļvedi.
Viss ir gatavs, ļauj nedaudz atdzist un sagriež porcijās. Pēc atdzesēšanas biezpiena sacepums diezgan nosēžas, bet tā tam jābūt.
Rezultātā viņa joprojām izrādās sulīga un gara.
Lasi vēl: Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele
Konsistence ir ļoti maiga un gaisīga, bet tajā pašā laikā labi notur formu.
Tevi noteikti interesēs
- Līgo naktī atveras debesis – populārākie ticējumi kurus ievēroja visi senlatviešiby Sandra Vīgante
- Vakariņu laikā vedeklai nejauši pajautāju ko vienkāršu — un mūsu saruna ieguva pavisam citu toniby Rinalds Bergmanis
- Pievienojiet ūdenim tik vienu pilienu – tas ļaus ģerānijai bez pārtraukuma augt un bagātīgi ziedētby Ļena Sokolova