Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele

Dažreiz mēs nevaram izskaidrot, kāpēc mums patīk kāds konkrēts simbols. Tā ir neapzināta izvēle, kas satur nozīmes, kuras mēs pat neapzināmies.

Dažreiz jums ir grūti izskaidrot dažu simbolu spēku, magnētismu. Tām izvēlēm, kuras jūs nevarat izskaidrot, ir neapzināta sastāvdaļa, kaut kas, kas jūs virza uz izvēli un satur nozīmes, kuras jūs neapzināties.

Atkarībā no tā, kādu simbolu šodien izvēlēsies, saņemsi dzīves padomus, kas tev var būt ļoti noderīgi.

Daudzi lietotāji bija patīkami pārsteigti par saņemtajiem rezultātiem.

Tāpēc izvēlieties vienu no šiem simboliem, lai uzzinātu, ko jūsu dvēsele patiešām vēlas.

Vai esat gatavs?

Paskaties uz zīmējumu un pasaki, kura figūra piesaistīja tavu uzmanību?

1. attēls

Ja esat izvēlējies šo figūru, visticamāk, jūsu dvēsele patiešām vēlas palikt tālāk no visa, kas jums nodara kaitējumu, neatkarīgi no tā, vai tie ir cilvēki, attiecības, vide, domas vai emocijas. Iespējams, jums ir jācenšas nedaudz vairāk, lai saprastu, kas jums ir labs un kas nē. Taupiet savu enerģiju un novirziet to tikai uz lietām, kas nāk par labu jūsu sirdij.

2. attēls

Ja izvēlējāties šo simbolu, iespējams, jūsu dvēsele vēlas koncentrēties. Varbūt jūs esat nedaudz izklaidīgs vai neizlēmīgs un vienmēr palieciet notikumu centrā. Jūs tērējat daudz enerģijas, pieņemot lēmumus, taču nekad neesat īsti pārliecināts, ka esat izdarījis pareizo izvēli.

Nu, šis skaitlis simbolizē palēnināšanos. Simbols aicina klusēt, aizmirst par to, ko citi domā, ko no tevis sagaida, un izvēlēties to, kas, tavuprāt, patiesi iepriecinās tevi.

3. attēls

Ja esat izvēlējies šo simbolu, jūsu dvēsele var jums teikt, ka, lai būtu laimīgs, jums ir vairāk jāieklausās sevī. Varbūt jūs dzīvojat visu savu dzīvi vai izejat noteiktu dzīves posmu, kad nedzirdat sevi, savas vēlmes un vajadzības. Visi apkārtējie zina, kā vislabāk dzīvot…vecāki, mīļotais cilvēks, draugi, kolēģi darbā. Jūs pastāvīgi zaudējat saikni ar sevi un savu intuīciju, kā rezultātā jūs nonākat toksiskās attiecībās, sliktos ieradumos vai miljons aktivitātēs, kas novirza jūs no jūsu patiesā ceļa.

Lasi vēl: “7 smaržas, ko ērces ienīst”: Mani tās vairs netraucē! Kāds man pazīstams cilvēks man iemācīja, kā atbrīvoties no šiem briesmoņiem!

Varbūt pienācis laiks pietuvoties sev, saprast sevi, nebaidīties no tā, kas tevī slēpjas. Atcerieties, ka tevī ir liels spēks un lieliskas spējas!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment