Tests: izvēlies simbolu un uzzini, ko vēlas tava dvēsele

 

4. attēls

Ja izvēlējāties šo simbolu, jūsu dvēsele, iespējams, vēlas vienkāršību. Iespējams, ar dažādām aktivitātēm, attiecībām, saistībām u.c. savu dzīvi esat padarījis tik sarežģītu, ka jūtat, ka šī spriedze krīt pār jums kā sniega pika. Ir pienācis laiks pauzēt, attīrīties, izvēlēties un palikt tikai pie tā, kas jums šobrīd patiešām ir nepieciešams, vai ar kaut ko tādu, kas jūs patiesi iepriecina un sagādā prieku. Atcerieties, ka “vairāk” nav vienāds ar “labāk”. Praktizējiet vienkāršību un minimālismu. Un tu redzēsi, cik maz tev vajag, lai būtu laimīgs.

5. attēls

Ja pievēršat uzmanību šim simbolam, tevī ir kaut kas tāds, kas liek ieskatīties sevī un atbrīvot sevi no sāpēm, kas sagādā jums mokas. Kāpēc tu sevi mocīt ar vainas apziņu? Kāpēc tu atskaties pagātnē? Vai tu tiešām skaties un klausies apkārt notiekošo? Vai arī jūs dzīvojat kā autopilotā? Vai arī ir kādas sāpes, kuras jūs nevēlaties redzēt?

Šis simbols aicina atbrīvoties no bailēm un pievērst uzmanību tam, kas tu esi, ko jūti un ko vēlies, bez sprieduma, ar mīlošu skatienu, gatavu piedot, dziedināt un pieņemt sevi tādu, kāds tu esi, pat ja tev ir izdarīts nepareizi. pagātnes kļūdas. Mēs visi pieļaujam kļūdas, tās ir tās, kas mūs ved uz personīgo izaugsmi un nākotnes rezultātiem. Piedod sev. Atlaidiet pagātni.

6. attēls

Ja izvēlējāties šo figūriņu, jūsu dvēsele, iespējams, vēlas atgādināt, ka kopā ar ģimeni un mīļajiem pavadītais laiks ir visvērtīgākais. Pavadiet laiku kopā ar ģimeni, sapulcējieties ar draugiem, pavadiet laiku saiknēm, kas jums patiešām sniedz labumu. Lūdziet palīdzību, ļaujiet sevi apskaut un aprūpēt tiem, kurus jūs vērtējat.

Lasi vēl: Kad sēt gurķu stādus, lai iegūtu maksimāli agru ražu

Jūtieties kā daļa no kaut kā veseluma, kaut kas, kas vienmēr būs blakus, kad jums tas visvairāk būs nepieciešams. Neslēpies savā alā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment