Cilvēki, kuriem nav pilnīgi NEKĀDAS kauna izjūtas – #4 ir drausmīgi!

1

Noteikti ikviens no mums ir piedzīvojis to, ka tiek pieķerts brīdī, kad dara ko tādu, par ko pēc tam jākaunas, bet dažiem pieķeršana ir pilnīgi vienaldzīga.

Un ikviens arī zina, ka trakākais ir tas, ja kāds vēl tev atgādina par šādiem atgadījumiem – tu klusībā lūdzies, kaut visi to aizmirstu.

Tāpat mēs noteikti visi zinām kādu cilvēku, kuram ir pilnīgi nospļauties par to, ko citi par viņu domā. Viņš var darīt trakākās lietas, nejūtot nekādu kauna izjūtu. Viņš pozēs dīvainām bildēm, kuras vakarā vēlreiz varēsi apskatīties un pasmieties, un viņš nekaunēsies no tā, ja arī ievietosi šīs bildes sociālajos portālos. Šādi cilvēki dzīvo mirklim, tomēr ir situācijas kad var teikt: kas par daudz, tas par skādi.

Lasi vēl: Šie cilvēki pierāda, ka pasaulē vēl pastāv labais! #15- ļoti aizkustinoši!

Šķir lapu tālāk, lai skatītos bildes!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antra</cite>

    Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļēti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites: https://goo.gl/ytXa5A Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

  • <cite class="fn">Pohujs</cite>

    Antra Ir neviens cits kā neveiksmīgi tulkots teksts no angļu valodas.. .
    Jo ..
    Esmu pārliecināts.. nav sieviešu dzimtē.. Un neviena vecene to nerakstītu.. plus.. katrā lapā ir pa šādiem sudu komentāriem 😀

Leave a Comment