Cilvēki par tevi spriež pēc šīm piecām ārējām pazīmēm; Uzzini, kādas tās ir, lai atstātu labāku pirmo iespaidu!

1. Tava apģērba krāsas.

Krāsas, kādas tu valkā, pasaka par tevi vairāk nekā citas ārējās pazīmes. Cilvēki, kuri izvēlas tumšākus, zemes toņus, melnā vai pelēkā nokrāsas, tiek uztverti kā mākslinieciskāki un jūtīgāki. Cilvēkus, kuri valkā sarkanu krāsu, parasti uztver kā dzīvīgus un enerģijas pilnus.

2. Nagu kodīšana.

Dažādas uzvedības formas, kas saistītas ar ķermeni, piemēram, nagu kodīšana, var norādīt citiem cilvēkiem, ka tu esi nepacietīgs, stresa nomākts un dažādās situācijās izturies vai nu nemierīgi vai ar pārlieku garlaicību.

3. Tavas kurpes.

Tas var izklausīties neticami, bet psihologi apgalvo, ka ļoti bieži citi cilvēki tevi vērtēs pēc tavām kurpēm. Novērtējot to cenu, stilu, krāsu un nolietojuma pakāpi, ir iespējams spriest par tavu ienākumu lielumu, sociālo piederību un, iespējams, pat vecumu.

4. Tavs rokasspiediens.

Šis punkts tev droši vien neliksies pārsteidzošs, bet pēc tava rokasspiediena var spriest par tavu pašpārliecinātību vai tās trūkumu, kā arī par to, cik introverts vai ekstraverts tu esi

5. Tavs rokraksts.

Pētījumos atklājies, ka cilvēki ar mazu, smalku rokrakstu ir kautrīgāki, bet cilvēki ar lielu, plašu rokrakstu – sabiedriskāki un pašpārliecinātāki. Turklāt cilvēki, kuri vairāk pievērš uzmanību tam, kā viņu rokraksts izskatās, ir jūtīgāki.

Avots: higherperspectives.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment