Cilvēku skaits, ar kuriem esi pārgulējis, tevi drīz varētu novest pie šķiršanās!

1

Mūsdienās, runājot par seksu, ir mainījušies ļoti daudzi paradumi. Galvenais vien tas, ka par seksu runā un runā daudz – par to arī veic pētījumus. Un ar šī pētījuma palīdzību tika noskaidrots, kā partneru skaits, kas tev ir bijis gultā, ietekmē tavu laulības un attiecību dzīvi.

Šodien sievietes ar seksu nodarbojas daudz vairāk, nekā tas bija novērojams agrāk – daudz mazāk ir to sieviešu, kuras stājas laulībā, esot nevainīgas, kā tas bija 70-tajos gados.

Pētījuma rezultāti tevi noteikti pārsteigs, bet tas ir atkarīgs no tā, kādi ir tavi uzskati par seksu. Tomēr šiem rezultātiem ir dots arī labs pamatojums, tādēļ der tajā ieklausīties!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā tevi ietekmē partneru skaits, ar kuriem esi stājies mīlas sakaros!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antriņa</cite>

    Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2en6QyG

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Tas tāpēc, ka skuķi-klasesbiedrenes nedod puikām kuli izšaut. Ģimenē un baznīcā tiek milzīgi psiholoģiski presingots, ka masturbēt līdz sēklas noplūdei ir slikts grēks, puikas ciešas, rodas visādi pataloģiski enerģijas plūsmas sabiezējumi, kuri pēc tam fiziskajā pasaulē rod izpausmes kā cistas un vel trakāk – vecumā kā prostatas audzēji.
    Tāpēc es jau no 9 gadu vecuma regulāri sev pamasēju vai arī mēs ar draugiem viens otram. Tagad gan vairs nav problēmu – pagasta meičas, jaunās sievas, studentes, kas atbrauc mājās uz brīvdienām – es pat nespēju vairs ar visām tikt galā. Rindām vien nāk uz konditoriju, pērk eklērus ar kafiju un grib privātas tikšanās ar mani, kamēr vīri meža darbos, komandējumos vai strādā Īrijā sēņu fermās.

Leave a Comment