Cilvēku skaits, ar kuriem esi pārgulējis, tevi drīz varētu novest pie šķiršanās!

Nesenā pētījumā ir atklāts, ka vairāk seksuālo partneru nāk par labu nākotnes atteicībām. 

Pētījumā ir noskaidrots, ka cilvēkiem, kuriem bijuši ir tikai viens vai divi seksuālie partneri, stāv lielāka šķiršanās riska priekšā nekā tie cilvēki, kuriem ir bijuši 3 – 9 seksuālie partneri. 

Vienvārdsakot, ja tu vēlies, lai tava laulība ir izdevusies, būtu labi, ja tu būtu pārgulējis ar vairāk nekā vienu cilvēku, pirms esi sastapis savu mūža mīlestību.

Jo vairāk partneru tev būs bijis, jo skaidrāk tu sapratīsi, kas ir tas, ko tu patiesi vēlies un kas tev ir vajadzīgs. Zināšanas nāk caur pieredzi. Un kas tā par pieredzi, ja tev ir bijis tikai viens partneris?

Atceries, ka tas tagad nenozīmē, ka tev ir jāiet un jāpārguļ ar visām pēc kārtas, jo citi pētījumi ir pierādījuši, ka vienas nakts sakari patiesībā samazina tavu iespējamību atrast īsto mīlestību.

Avots: blog.auntyacid.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Antriņa</cite>

    Paņem savu Džekpotu! Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://bit.ly/2en6QyG

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Tas tāpēc, ka skuķi-klasesbiedrenes nedod puikām kuli izšaut. Ģimenē un baznīcā tiek milzīgi psiholoģiski presingots, ka masturbēt līdz sēklas noplūdei ir slikts grēks, puikas ciešas, rodas visādi pataloģiski enerģijas plūsmas sabiezējumi, kuri pēc tam fiziskajā pasaulē rod izpausmes kā cistas un vel trakāk – vecumā kā prostatas audzēji.
    Tāpēc es jau no 9 gadu vecuma regulāri sev pamasēju vai arī mēs ar draugiem viens otram. Tagad gan vairs nav problēmu – pagasta meičas, jaunās sievas, studentes, kas atbrauc mājās uz brīvdienām – es pat nespēju vairs ar visām tikt galā. Rindām vien nāk uz konditoriju, pērk eklērus ar kafiju un grib privātas tikšanās ar mani, kamēr vīri meža darbos, komandējumos vai strādā Īrijā sēņu fermās.

Leave a Comment