Vajadzīgās sastāvdaļas:
- 1/2 kg kartupeļi, burkāni, pētersīļu saknes, rāceņi – jebkādi dārzeņi, vienalga cik lielā daudzumā
- 2 ēdamkarotes olīveļļas vai saulespuķu eļļu
- Garšvielu maisījums – pēc patikas
Ko darīt:
- Nomazgā un sagriez pēc iespējās plānākās šķēlītēs dārzeņus.
- Apmaisi dārzeņus ar eļļu un sāli un citām garšvielām.
- Saliec sagrieztos gabaliņos lielā bļodā, tad pielej vēl eļļu. Un tad atkal apmaisi.
- Un tad visus dārzeņus izklāj vienā kārtā karstuma izturīgā traukā.
- Un tad liec mikroviļņu krāsnī uz lielākajiem grādiem un pēc 2-3 minūtēm izņem ārā un uzmanīgi apgriez uz otru pusi čipsus un liec atkal mikroviļņu krāsnī un cep 3-4 minūtes.
- Pēc tam ņem ārā un uzklāj uz papīra dvieļa, lai čipsi nožūst un lai atdziest. Un liec nākamo porciju cepties.
Lai labi garšo!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- 7. jūnijs ar īpašu nozīmi senču ticējumos – Medus rasas diena: dažas lietas, ko šajā dienā nedarīt, lai neaizbaidītu laimiby Laura Blūma
- Kāpēc padomjlaikos teju visās mājsaimniecībās virtuves galdu pārklāja ar vaskadrānuby Rinalds Bergmanis
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis