Vajadzīgās sastāvdaļas:
- 1/2 kg kartupeļi, burkāni, pētersīļu saknes, rāceņi – jebkādi dārzeņi, vienalga cik lielā daudzumā
- 2 ēdamkarotes olīveļļas vai saulespuķu eļļu
- Garšvielu maisījums – pēc patikas
Ko darīt:
VIDEO:
- Nomazgā un sagriez pēc iespējās plānākās šķēlītēs dārzeņus.
- Apmaisi dārzeņus ar eļļu un sāli un citām garšvielām.
- Saliec sagrieztos gabaliņos lielā bļodā, tad pielej vēl eļļu. Un tad atkal apmaisi.
- Un tad visus dārzeņus izklāj vienā kārtā karstuma izturīgā traukā.
- Un tad liec mikroviļņu krāsnī uz lielākajiem grādiem un pēc 2-3 minūtēm izņem ārā un uzmanīgi apgriez uz otru pusi čipsus un liec atkal mikroviļņu krāsnī un cep 3-4 minūtes.
- Pēc tam ņem ārā un uzklāj uz papīra dvieļa, lai čipsi nožūst un lai atdziest. Un liec nākamo porciju cepties.
Lai labi garšo!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Izziņots svētku laika pārtikas veikalu darba laiks: 1. janvārī būs atvērti vien divi lielveikalu tīkli
- Mans vīrs “aizmirsa” par manu dzimšanas dienu un devās pie drauga; es palutināju sevi ar greznu spa, par to samaksājot ar viņa kredītkarti
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Piecus gadus māsīca nebija braukusi ciemos, bet te pēkšņi paziņo, ka ieradīsies – un tad sākās jautākais…
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas







