Čipsi mikroviļņu krāsnī: Garšīgi, veselīgi un nekaitīgi

Vajadzīgās sastāvdaļas:

  • 1/2 kg kartupeļi, burkāni, pētersīļu saknes, rāceņi – jebkādi dārzeņi, vienalga cik lielā daudzumā
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas vai saulespuķu eļļu
  • Garšvielu maisījums – pēc patikas

Ko darīt:

  1. Nomazgā un sagriez pēc iespējās plānākās šķēlītēs dārzeņus.
  2. Apmaisi dārzeņus ar eļļu un sāli un citām garšvielām.
  3. Saliec sagrieztos gabaliņos lielā bļodā, tad pielej vēl eļļu. Un tad atkal apmaisi.
  4. Un tad visus dārzeņus izklāj vienā kārtā karstuma izturīgā traukā.
  5. Un tad liec mikroviļņu krāsnī uz lielākajiem grādiem un pēc 2-3 minūtēm izņem ārā un uzmanīgi apgriez uz otru pusi čipsus un liec atkal mikroviļņu krāsnī un cep 3-4 minūtes.
  6. Pēc tam ņem ārā un uzklāj uz papīra dvieļa, lai čipsi nožūst un lai atdziest. Un liec nākamo porciju cepties.

Lai labi garšo!

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment