Vajadzīgās sastāvdaļas:
- 1/2 kg kartupeļi, burkāni, pētersīļu saknes, rāceņi – jebkādi dārzeņi, vienalga cik lielā daudzumā
- 2 ēdamkarotes olīveļļas vai saulespuķu eļļu
- Garšvielu maisījums – pēc patikas
Ko darīt:
- Nomazgā un sagriez pēc iespējās plānākās šķēlītēs dārzeņus.
- Apmaisi dārzeņus ar eļļu un sāli un citām garšvielām.
- Saliec sagrieztos gabaliņos lielā bļodā, tad pielej vēl eļļu. Un tad atkal apmaisi.
- Un tad visus dārzeņus izklāj vienā kārtā karstuma izturīgā traukā.
- Un tad liec mikroviļņu krāsnī uz lielākajiem grādiem un pēc 2-3 minūtēm izņem ārā un uzmanīgi apgriez uz otru pusi čipsus un liec atkal mikroviļņu krāsnī un cep 3-4 minūtes.
- Pēc tam ņem ārā un uzklāj uz papīra dvieļa, lai čipsi nožūst un lai atdziest. Un liec nākamo porciju cepties.
Lai labi garšo!
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Debesis 15.jūlija dienā pastāstīs, kāda būs vasaras otrā puse — to zināja jau mūsu senčiby Sandra Vīgante
- “Kā no spaiņa”: sinoptiķis brīdina par spēcīgām lietavām sākot no 16. jūlijā šajos reģionosby Sandra Vīgante
- Igauniete uzceļ māju tikai par 2000 eiro – tagad to apbrīno arī viņas kaimiņi (Foto)by Rinalds Bergmanis