CSDD ir izplatījuši svarīgu paziņojumu par dažām maija dienām visiem autovadītājiem! Dažiem tas varētu nepatikt

Parasti CSDD pakalpojumus ir iespējams samaksāt dažādos veidos:

 

Skaidrā naudā:Daži no CSDD piedāvātajiem pakalpojumiem, piemēram, transportlīdzekļa reģistrācija vai braukšanas eksāmens, ir iespējams samaksāt skaidrā naudā, veicot maksājumu norēķinu punktos vai birojos.

Bankas pārskaitījums: Bankas pārskaitījumu var izmantot dažādu pakalpojumu samaksai, nodrošinot naudas pārsūtīšanu no savas bankas konta uz CSDD norēķinu kontu. Parasti nepieciešams norādīt rēķina numuru un citu informāciju, lai veiktu maksājumu.

 

Elektroniskā maksājumu sistēma: Reizēm CSDD nodrošina iespēju veikt maksājumus tiešsaistē, izmantojot elektroniskās maksājumu sistēmas vai mobilās aplikācijas. Tas ļauj viegli un ērti samaksāt par pakalpojumiem, izmantojot bankas kartes vai citus elektroniskos maksājumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Bezskaidras naudas automāti: CSDD birojos dažkārt ir pieejami bezskaidras naudas automāti, kur var veikt maksājumus, izmantojot bankas kartes vai skaidru naudu.

CSDD informē, ka tehniskās apskates stacijas būs slēgtas 1. maijā, 4. maijā, 12. maijā un 19. maijā. Turklāt 3. maijā tehniskās apskates staciju darba diena būs saīsināta par vienu stundu.

 

Tomēr 6. maijā Rīgā, Antenas ielā 2, tehniskās apskates stacija darbosies saskaņā ar sestdienas darba grafiku, savukārt citām tehniskajām apskates stacijām šajā dienā būs brīvdiena.

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment