Pagatavošana
Gaļu pārziež ar speķi, sāli un 3-4 minūtes no visām pusēm apcep karstos taukos.
Dārzeņus sagriež riņķīšos un liek zem gaļas. Virsū pārkaisa smalki sagrieztas sēnes.
Pievieno melnos piparus, citrona miziņu un 10 g vīna.
Visu sautē zem vāka, vajadzības gadījumā pielejot nedaudz karsta ūdens.
VIDEO: 
 
   
Lasi vēl: Kodes burtiski izlidos no garderobes: šie tautas līdzekļi izglābs jūsu apģērbu no kaitēkļiem
Kad gaļa ir gandrīz gatava, ievieto to karstā cepeškrāsnī, laiku pa laikam aplejot ar cepamajiem taukiem. Cep, līdz gaļa kļūst brūna.
Sajauc atlikušo vīnu, miltus, sinepes, pārlej ar to gaļu un ļauj tai sautēties vēl 3-4 minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Gaļu izņem, sagriež šķēlēs. Mērci vēlreiz pārlej pār sagriezto gaļu. Pasniedz dārzeņus kā piedevu.
Tevi noteikti interesēs
- Zīmes, kas liecina, ka kāds nespēj beigt par jums domāt
 - Pirmais noteikums, vārot bietes – un vēl divi svarīgi sīkumi
 - Amerikāņu vīrs izrādījās nevis sapnis, bet gan sistēma ar instrukcijām: latviete Ilze atklāj kas nogāja greizi attiecībās
 - 11 pazīmes, kas liecina par cilvēka skaisto dvēseli, un tam nav nekāda sakara ar izskatu
 - “Lai viņi paskatās!”: Raimonds Pauls sev ierastajā humorā izteicis domas par augsto ordeni, ko viņam piešķīris prezidents Rinkēvičs
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 

        






