Pagatavošana soli pa solim:
Sagatavojiet kuskusu. Kuskusu pārlej ar verdošu ūdeni, pārklāj un atstāj uz 5 minūtēm. Pēc tam kuskusu nokāš un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
Sagatavojiet dārzeņus. Nolobiet avokado, izņemiet kauliņu un sagrieziet nelielos kubiņos. Notīriet papriku no sēklām un sagrieziet to mazos kubiņos. Olīvas sagriež uz pusēm.
Lasi vēl: Mājas acāliju kopšana: noderīgi padomi
VIDEO: 
 
   
Sastāvdaļas samaisa. Lielā bļodā sajauc atdzesēto kuskusu, sagatavoto avokado, papriku un olīvas. Pievienojiet olīveļļu un svaigi spiestu citrona sulu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Ļaujiet ievilkties. Pirms pasniegšanas ļaujiet salātiem apmēram 30 minūtes ievilkties ledusskapī, lai sastāvdaļu garšas varētu pilnībā izpausties.
Tevi arī varētu interesēt
Pirms pasniegšanas salātus dekorējiet ar svaigiem zaļumiem.
Tevi noteikti interesēs
- No Tukuma uz Nigēriju – viņa apprecējās ar princi, bet pils vietā saņēma ko pavisam netīkamu un gribēja bēgt
 - Dalījos ar Wi-Fi ar kaimiņu “uz pāris dienām” — un sapratu, ka tā bija kļūda: stāstu, kāpēc tā vairs nekad nedarīšu
 - “Tagad baidos iet mežā…”: pazīstama latviešu rakstniece, sēņojot dabūjusi rāpties kokā
 - Patiesība par Ēģipti, kuru parasti cenšas noslēpt no tūristu acīm – pazīstama gide man atklāja, kā viss ir īstenībā
 - Zīmes, kas liecina, ka kāds nespēj beigt par jums domāt
 - Šiem cilvēkiem ir augstākā aizsardzība pret “ļaunu aci”: viņi ir dzimuši šajos 3 datumos
 

        






