Pagatavošana soli pa solim:
Sagatavojiet kuskusu. Kuskusu pārlej ar verdošu ūdeni, pārklāj un atstāj uz 5 minūtēm. Pēc tam kuskusu nokāš un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
Sagatavojiet dārzeņus. Nolobiet avokado, izņemiet kauliņu un sagrieziet nelielos kubiņos. Notīriet papriku no sēklām un sagrieziet to mazos kubiņos. Olīvas sagriež uz pusēm.
Lasi vēl: Mājas acāliju kopšana: noderīgi padomi
Sastāvdaļas samaisa. Lielā bļodā sajauc atdzesēto kuskusu, sagatavoto avokado, papriku un olīvas. Pievienojiet olīveļļu un svaigi spiestu citrona sulu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Ļaujiet ievilkties. Pirms pasniegšanas ļaujiet salātiem apmēram 30 minūtes ievilkties ledusskapī, lai sastāvdaļu garšas varētu pilnībā izpausties.
Pirms pasniegšanas salātus dekorējiet ar svaigiem zaļumiem.