Daudzveidība kustībā ar Monavo

Opel_Movano_Exterior_View_Combi_768x432_12_SF_cvra13_e01_064

Opel Movano ir viens no veiktspējīgākajiem furgoniem pasaulē. Tam ir iespaidīgas versiju, kravas svara un augstuma izvēles iespējas, kas padara to par vienu no labākajiem klasē.

Piemērots jebkurai kravai.

Pateicoties plašajām virsbūves stilu, garenbāzu, jumta augstumu, priekšējo vai aizmugurējo riteņu piedziņas, standarta vai dubultās kabīnes, kā arī pasažieru transporta un īpašo pārveidojumu izvēles iespējām, jūs vienmēr atradīsiet sev vispiemērotāko Opel Movano.

Pārsteidzoši plašs piedāvājums

Opel_Movano_Exterior_View_Combi_768x432_12_SF_cvra13_e01_064

Kas jums ir vajadzīgs? Ja vēlaties pārvadāt līdz pat 2,5 tonnas smagu kravu vai līdz 17 pasažieriem, apskatiet Opel Movano klāstu. Pieejami 4 dažādi garumi, 3 jumta augstumi un 4 svara kategorijas. Atkarībā no jūsu darba vajadzībām un vietējiem darba apstākļiem varat izvēlēties priekšējo vai aizmugurējo riteņu piedziņu. Ietilpība nav problēma – kravas telpu iespējams paplašināt no 8 līdz pat 22 m3. Opel Movano saimē ietilpst kravas furgoni, furgoni ar kravas kasti, dubultās kabīnes furgoni, platformas ar kabīni un šasijas ar kabīni, kas ļaus atrast piemērotu transportlīdzekli praktiski jebkurām vajadzībām.

Optimāls komforts un efektivitāte

Opel_Movano_Optimal_Comfort_and_Efficiency_384x216_mo11_i01_639

Laiks ir nauda. Opel Movano kabīne ir maksimāli pielāgota, lai kļūtu par jūsu mobilo biroju. Tajā iespējams ērti iekļūt un ātri pielāgot sēdekļus un stūri, tā standartaprīkojumā ir daudz novietņu dokumentiem, instrumentiem, datoriem, drošības aprīkojumam u.c. Tas nozīmē mazāk izniekota laika meklējot un vairāk laika efektīvā darbā, ko papildina pilnīgs komforts.

Pielāgots kravas pārvadāšanai

Opel_Movano_Exterior_View_Panel_Van_384x216_12_SF_cvra13_e01_078

Ielūkojieties jebkurā Opel Movano kravas furgonā vai furgonā ar kravas kasti – vietas tajos ir ļoti daudz. Praktiska, līdzena un sakārtota kravas telpa. Pēc tam aplūkojiet, cik plaši iespējams atvērt aizmugurējās durvis, cik viegli atvērt sānu slīddurvis (ja vēlaties, pat divas) un kā izkārtot kravu.

Šasija ar kabīni un dubultā kabīne

Opel_Movano_Chassis_Cab_384x216_mo11_e01_749

Movano šasija ar standarta vai dubulto kabīni – optimāls pamats visiem virsbūves pārveidojumiem – ir pieejama trīs dažādu garumu versijās ar aizmugurējo riteņu piedziņu un divos garumos ar priekšējo riteņu piedziņu. Tās spēcīgajām rāmja šasijas sliedēm ir platas augšējās daļas ar iebūvētiem montāžas punktiem, bet pieskrūvētais aizmugurējais atdures stienis ļauj pārveidotājiem vienkārši piemērot rāmja garumu.

Koka aizsarggrīda

Movano_Features_VariantsLoadSpaceVans_WoodenProtectivePanels_cnt_mmpar_1_384x216_mopi11_i01_513

Ar epoksīda sveķiem pārklātā koka aizsarggrīda pasargā kravas nodalījumu no bojājumiem iekraušanas un izkraušanas laikā un ir pieejama papildaprīkojumā.

Rakstu iesaka: autofavorits

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment