Dēls skolā apcēla jaunu meiteni; Viņa māte sociālajos tīklos izdara ŠO!

mate-nosoda-delu

Māte sociālajā vietnē Facebook ierakstījusi nosodījumu savam dēlam-pāridarītājam, jo vēlējusies parādīt, ka jebkurai viņa rīcībai ir arī sekas.

Lai arī lielākā daļa komentētāju uz šo ierakstu atsaucās pozitīvi, daļa no viņiem pauda viedokli, ka pati māte dara savam dēlam pāri, pazemojot viņu internetā.

Terija nebaidījās no kritikas, tā vieta viņa paskaidroja: “Es to daru, lai mans dēls, kā arī viņa draugi redzētu, ka katrai rīcībai ir sekas.

Viņš nav pieaudzis un nav rīkojies gudri, viņš ir tikai 12 gadus vecs zēns, kuram jāatskaitās mātei.

 

Šķirsti tālāk, lai uzzinātu visu, ko māte rakstīja un ko par to domā pats dēls

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Ja latvietes arī tā darītu , mums nebūtu nevienas sievietes, kura no bērnības neuzticas vīriešiem un atdara par skolas pāridarījumiem vīram. Pie mums pieņemts uzpasēt, lai tikai pašas puikam neviens nenodara pāri un viss….Sekla dzīve…

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, atradīsi tur detalizētu instrukciju. Un tu varēsi skaistu sieviešu bildes skatīties ne tikai internetā, bet arī savā virtuvē un guļamistabā.

Leave a Comment