Dēls skolā apcēla jaunu meiteni; Viņa māte sociālajos tīklos izdara ŠO!

Terija Evana atzīstas, ka viņu pārņēmis riebums par 12 gadus vecā dēla rīcību – viņš skolā darījis pāri jaunpienācējai no citas skolas.

Māte pastāstīja, ka viņas dēls uzlēcis meiteni uz pēdas tik stipri, ka nolauza viņas jaunajām skolas kurpēm papēdi.

Ierakstā, ar kuru dalījušies vairāk kā 58 000 Facebook lietotāju, Terija izsakās sekojoši: “Ja tu viņas vai kāda cita bērna virzienā raidīsi kaut vai pāri darošu skatienu, es personīgi tevi atdošu šī bērna vecākiem, kuru mājās tev būs jāizpilda visi viņu liktie darbi, cik vien ilgi viņi vēlēsies.

Vari atvadīties no dzimšanas dienas naudas, jo tu par to nopirksi meitenei jaunas kurpes un puķu pušķi!”

2,w=559,c=0.bild

 

 

 

Mani neinteresē tas, ka jūs neatbalstāt manas audzināšanas metodes, mans dēls pazemoja un apkaunoja meiteni, tas, ko viņš domā neaiztaupīja viņai asaras.

Iedomājieties, ja nu meitene pameta iepriekšējo skolu, jo viņu apcēla, te nu viņa pārnāk uz citu skolu un sastopas ar mana dēla muļķīgo rīcību.”

 

Terija apgalvo, ka runājusi ar savu dēlu par šo atgadījumu un pārliecināsies, lai nekas tāds vairs neatkārtotos.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Ja latvietes arī tā darītu , mums nebūtu nevienas sievietes, kura no bērnības neuzticas vīriešiem un atdara par skolas pāridarījumiem vīram. Pie mums pieņemts uzpasēt, lai tikai pašas puikam neviens nenodara pāri un viss….Sekla dzīve…

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad esi uz veiksmes viļņa, reģistrējies un paņem savu Džekpotu. Nāc uz manu saitu, atradīsi tur detalizētu instrukciju. Un tu varēsi skaistu sieviešu bildes skatīties ne tikai internetā, bet arī savā virtuvē un guļamistabā.

Leave a Comment