Detaļa, kuru arī tu palaidi garām – kāpēc Kevina neesamību pamanīja tikai galapunktā? (VIDEO)

Laikam ikviens filmas “Viens pats mājās” fans ir aizdomājies, kā gan var būt tā, ka tu aizmirsti savu bērnu mājās un par viņu atceries tikai tad, kad esi jau galapunktā? Lūk, fani ir ievērojuši vienu detaļu, kuru tu visdrīzāk palaidi garām!

Pavisam drīz pie mums sāksies adventes laiks, kad atkal katru nedēļas nogali varēsim savos TV ekrānos skatīties kādu no filmas “Viens pats mājās” daļām. Pēc šī raksta izlasīšanas arī tu visdrīzāk pievērsīsi uzmanību šai filmas 1.daļas detaļai, kuru visdrīzāk esi palaidis garām, taču tā atklāj, kāpēc gan vecāki Kevina trūkumu nepamanīja jau lidostā pirms iekāpšanas, kad pēc loģikas vajadzēja palikt pāri vienai liekai biļetei, kura bija domāta Kevinam.

Kā izrādās, pie vainas ir misters Makkalisters, kurš Kevina biļeti uz Parīzi izmeta miskastē! Filmas fani domā, ka aizkaitinātais tēvs to izdarīja speciāli, lai Ziemassvētkus nevajadzētu pavadīt kopā ar nepaklausīgo dēlu. Zemāk skaties gan attēlus, gan video apliecinājumu šai detaļai, kuru tik daudzi visu šo gadu garumā ir palaiduši garām!

Lasi vēl: Lūk, kā gadu gaitā mainījušies filmas “Viens pats mājās” aktieri! (+ FOTO)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment