Dīvaini dzīvnieku hibrīdi, kuru eksistencei tu nespēsi noticēt; Un tomēr viņi pastāv!

1. Vaļa un delfīna krustojums. 

Pasaulē eksistē tikai viens šāds dzīvnieks, angliski saukts par wholphin (whale + dolphin).

980x (3)

2. Kazas un aitas krustojums.

Parasti visi mēģinājumi sakrustot kazu un aitu beidzas ar nedzīvi dzimušiem teliņiem, tāpēc arī šis dzīvnieciņš ir īsts brīnums.

980x (4)

3. Vilka un koijota krustojums.

Pelēkā vilka un koijota kopīgos kucēnus var sastapt ļoti reti. Bet nevar noliegt, ka šis dzīvnieks ir diezgan piemīlīgs.

980x (5)

4. Lamas un kamieļa krustojums.

Pagaidām pasaulē ir tikai 5 lamas un kamieļa krustojumi jeb kamas. Taču tiek plānots audzēt vairāk, savtīgi cilvēciskos nolūkos, protams. Mērķis ir radīt dzīvnieku, kurš ir tikpat liels un spēcīgs kā kamielis, bet dod tikpat daudz vilnas, cik lama.

980x (6)

5. Brūnā lāča un polārlāča krustojums.

Pārsvarā šādi krustojumi dzīvo nebrīvē, taču arī dabā šādi dzīvnieki nav neredzēti. Daži saka, ka esot ļoti skaisti, citi – ka izskatās vienkārši pēc ļoti netīra polārlāča.

980x

 

6. Tīģera un lauvas krustojums.

 

Šis zvērs, kas radies no tīģera mātītes un lauvas tēviņa ir visai iespaidīgs, un sver vairāk nekā 400 kg. Šis un vēl daži dzīvo zoodārzos, dabā šādi gadījumi nav novēroti. 980x (1)

 

7. Jaguāra un lauvas krustojums.

Šis retais dzīvnieks ir šokējoši skaists. Tas piedzima nacionālajā parkā Ontario, Kanādā, turklāt ne cilvēku darbības dēļ, bet gan pilnīgi dabiski un negaidīti.

980x (2)

 

Avots: earthables.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment