Draudzene izskaidroja, ko nozīmē, ja kaķim patīk gulēt blakus saimniekam

3. Kaķi mīl gulēt saimnieka rokās. Ja kaķis guļ uz labās rokas, tas liecina par drīzumā gaidāmām kāzām. Bet, ja guļ uz kreisās rokas – tas brīdina par iespējamām slimībām, un mudina saimnieku būt uzmanīgam savas veselības jautājumos.

4. Daži kaķi labprāt izvēlas gulēt uz spilvena. Saskaņā ar ticējumu, šādā veidā viņi atgaiņā sliktās domas un nevēlamus sapņus. Daži vetārsti apgalvo, ka šādā veidā kaķi parāda savu varu un dominējošo stāvokli pār saimnieku.

Dzīvniekmīļi ir pārliecināti, ka šādā veidā dzīvnieki izsaka savu mīlestību un cieņu. Bet, lai kā arī nebūtu, kaķu murrāšana pie auss stimulē spēcīgāku un dziļāku miegu.

5. Ja kaķi guļ zem gultas, tad saimnieks var būt mierīgs – tādā veidā viņi likvidē negatīvo enerģiju, kas mēdz uzkrāties līdz dienas beigām. Ja tas notiek regulāri, iespējams, labāk gultu pārvietot uz citu vietu, iespējams, esošā gultas izvēle nav līdz galam veiksmīga.

Lasīt vēl –Veselības ministre strauji novājējusi; kas atgadījies?

Bet ir trīs galvenie iemesli, kāpēc kaķi izvēlas gulēt kopā ar saimnieku:

1. Silti un ērti. Kaķiem ir patīkami gulēt siltumā un mīkstā vietā līdzās saimniekam.

2. Mierīgi apstākļi un pazīstama smarža. Kaķi pierod pie saimnieka smaržas un intuitīvi tiecas tuvāk sev pazīstamiem apstākļiem.

3. “Ārstēšana” – kā jau iepriekš pieminēts, kaķi īr spējīgi no cilvēka paņemt prom slimības un slikto enerģiju, tā vietā dodot labo, un sekmē atveseļošanos un spēku atjaunošanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment