Draugi brīnās, kāpēc mans vecais dīvāns vienmēr izskatās kā jauns. Es jums parādīšu vienkāršu padomju triku, kā to ātri un viegli notīrīt

Skūšanās putām ir īpaša struktūra un augsta iespiešanās spēja. Turklāt tajā ir diezgan daudz mitruma, tāpēc mēbeles pēc tīrīšanas paliek sausas. Īpaši tas attiecas uz mūsdienu vīriešu kosmētiku. Mūsdienās gandrīz visas putas tiek pārdotas cilindros, kurus sakrata un izdala tieši vajadzīgās, gandrīz sausas putas. Minimāla piepūle – ražotājs ir izdomājis visu jūsu vietā.

Mūsdienu putas ir vēl vieglāk uzklājamas. Vienkārši sakratiet kannu un uzklājiet produktu uz auduma pamatnes. Izklājiet pa virsmu ar otu vai sūkli. Smagiem traipiem atstājiet uz 1-2 stundām, ja tīrāt mēbeles vismaz reizi ceturksnī, pietiek ar tām pašām 15-20 minūtēm. Pēc tam notīriet virsmu ar sūkli vai suku. Beigās neaizmirstiet izsūkt.

Ja uzskatāt, ka skūšanās putas ir pārāk dārgas un tīrīšanas līdzekli ir vieglāk iegādāties, tad vienkārši pievērsiet uzmanību lētākajiem zīmoliem. Ticiet man, kvalitātes un tīrīšanas pakāpes ziņā tie nekādā ziņā nav zemāki par dārgu kosmētiku vai dārgiem tīrīšanas līdzekļiem.

Lasi vēl: Gardas magoņu maizītes: laba gaisīga mīkla un daudz magoņu pildījuma (citas receptes vienkārši aizmirsīsiet)

Tajā pašā laikā iegādājieties universālas putas – bez uzrakstiem “jutīgai ādai”, “nesatur piedevas” vai ko citu. Jo vienkāršāks sastāvs, jo agresīvāks tas ir pret netīrumu traipiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment