Izvēlieties vidēja izmēra arbūzu, kuram ir izteikti kontrastējošs svītrojums un spīdīga, gluda miza. Gatavam arbūzam kātiņš ir izžuvis (veikalos visbiežāk nonāk arbūzi, kuru kātiņi jau ir noņemti – tādā gadījumā jāskatās, lai tā bedrīte, kur būtu bijis jābūt kātiņam ir izžuvusi un brūngana). Arbūza “vaigiem” jābūt ar dzeltenu nokrāsu, un šiem dzeltenīgajiem “vaigiem” vajadzētu būt izmērā 5-10 cm.
Lasi vēl: Vai esat ievērojuši šo (U)D simbolu uz produktu iepakojumiem? Paskaidrosim, ko tas nozīmē!
Avots: adme.ru
Tevi noteikti interesēs
- “Swedbank” klienti bieži izmanto tikai “SEB” bankomātus – skaidrojam, kāpēc tā notiekby Sandra Vīgante
- “Viņa ir tāda pati, ļoti līdzīga man!”: dīva Olga Rajecka nosauc talantīgāko jauno latviešu dziedātāju (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Kabacīši itāļu gaumē Scarpaccia: šefpavārs atklāj savu kolosālo recepti (+ VIDEO)by Laura Andersone