Izvēlieties vidēja izmēra arbūzu, kuram ir izteikti kontrastējošs svītrojums un spīdīga, gluda miza. Gatavam arbūzam kātiņš ir izžuvis (veikalos visbiežāk nonāk arbūzi, kuru kātiņi jau ir noņemti – tādā gadījumā jāskatās, lai tā bedrīte, kur būtu bijis jābūt kātiņam ir izžuvusi un brūngana). Arbūza “vaigiem” jābūt ar dzeltenu nokrāsu, un šiem dzeltenīgajiem “vaigiem” vajadzētu būt izmērā 5-10 cm.
Lasi vēl: Vai esat ievērojuši šo (U)D simbolu uz produktu iepakojumiem? Paskaidrosim, ko tas nozīmē!
Tevi arī varētu interesēt
Avots: adme.ru
Tevi noteikti interesēs
- Mūziķis Ainars Mielavs skarbi izteicis par “Straumes” veidotājiem: Abiem latviešu džekiem ir nedaudz “aizbraucis jumts”by Laura Blūma
- Gudrā kartupeļu stādīšana “holandiešu metodē”: tā dod karalisku ražu pat nabadzīgā augsnēby Laura Blūma
- Šī ir kļūda, ko noteikti pieļauj puse saimnieču – pārtrauciet turēt vaļā veļas mazgājamās mašīnas durvisby Anete Vītola