Izvēlieties vidēja izmēra arbūzu, kuram ir izteikti kontrastējošs svītrojums un spīdīga, gluda miza. Gatavam arbūzam kātiņš ir izžuvis (veikalos visbiežāk nonāk arbūzi, kuru kātiņi jau ir noņemti – tādā gadījumā jāskatās, lai tā bedrīte, kur būtu bijis jābūt kātiņam ir izžuvusi un brūngana). Arbūza “vaigiem” jābūt ar dzeltenu nokrāsu, un šiem dzeltenīgajiem “vaigiem” vajadzētu būt izmērā 5-10 cm.
Lasi vēl: Vai esat ievērojuši šo (U)D simbolu uz produktu iepakojumiem? Paskaidrosim, ko tas nozīmē!
Avots: adme.ru
Tevi noteikti interesēs
- Gatavojieties klusajam šausmu laikam no 12. oktobra: sinoptiķi ziņo, kas notiks ar laikapstākļiemby Sandra Vīgante
- Kāpēc patiesībā svētdienās nedrīkst uzkopt māju, slaucīt grīdu un mazgāt veļu: ticējumi, kam ticēja mūsu senčiby Laura Andersone
- Dēļi, kas nesapūs simts gadus: sena apstrādes metode, ko visi ir aizmirsušiby Rinalds Zembergs