Izvēlieties vidēja izmēra arbūzu, kuram ir izteikti kontrastējošs svītrojums un spīdīga, gluda miza. Gatavam arbūzam kātiņš ir izžuvis (veikalos visbiežāk nonāk arbūzi, kuru kātiņi jau ir noņemti – tādā gadījumā jāskatās, lai tā bedrīte, kur būtu bijis jābūt kātiņam ir izžuvusi un brūngana). Arbūza “vaigiem” jābūt ar dzeltenu nokrāsu, un šiem dzeltenīgajiem “vaigiem” vajadzētu būt izmērā 5-10 cm.
Lasi vēl: Vai esat ievērojuši šo (U)D simbolu uz produktu iepakojumiem? Paskaidrosim, ko tas nozīmē!
Avots: adme.ru
Tevi noteikti interesēs
- Mājas majonēze 5 minūtēs – ideāla recepte Lieldienu salātiemby Anete Vītola
- Jau senatnē mūsu senči ticēja šim – ko nevajadzētu darīt 21. aprīlī, lai izvairītos no strīdiemby Sandra Ločmele
- Es vairs nemazgāju mājokļa logus 10 reizes gadā: noslauku tos ar šo šķīdumu, lai stikls ilgāk paliktu tīrs un spīdīgsby Jeļena Kuzmenko