Dvīņi pārsteigs ar savu harizmu, un Svari – ar problēmu risināšanas spējām; Dienas horoskops 9. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šodien tu sajutīsi enerģiskuma un pašpārliecinātības uzplūdus. Tava harizma spēj pārvarēt šķēršļus, tāpēc nebūs problēmu komunikācijā ar kolēģiem, vadību un pat konkurentiem: tu viegli aizstāvēsi savu viedokli un pat pārliecināsi sarunu biedrus. Neaizmirsti izmantot šo potenciālu, lai atbalstītu citus vai mierinātu tos, kuri šajā dienā ir nomākti.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šodien tev izdosies mainīt ierasto domāšanas veidu un pārsteigt kolēģus ar netradicionāliem risinājumiem. Ja saskaries ar neparastu situāciju, mēģini iedomāties sevi kāda cilvēka lomā, kurš zina, kā rīkoties: tas varētu būt kāds tev pazīstams cilvēks, vēsturiska personība vai izdomāts varonis. Pajautājiet sev: “Ko viņš vai viņa darītu?” Jūsu zemapziņa sniegs jums pareizo atbildi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ir pienācis laiks pievērst uzmanību saviem mīļajiem un nopietnāk uztvert attiecības ar viņiem. Iespējams, pēdējā laikā esi bijis aizņemts un atsvešinājies no apkārtējiem, taču ir pienācis laiks to labot. Esi atklāts un gādīgs, pavadi laiku ar tiem, kurus mīli. Šajā dienā svarīga ir arī uzklausīšana: dod cilvēkiem iespēju dalīties savās sajūtās.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Šodien ir svarīgi ātri rīkoties. Ja spēsiet ātri paveikt visus uzdevumus, dienas vidū pamanīsiet, ka jūsu enerģija ne tikai nemazinās, bet pat pieaugs. Tas tev palīdzēs ne tikai veiksmīgi izpildīt visus uzdevumus, bet arī pārspēt savus mērķus. Tādējādi jūs iepriecināsiet savus vadītājus un radīsiet sev un tuviniekiem brīvā laika rezervi nākotnei.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Šodiena ir lieliski piemērota, lai apgūtu ko jaunu un rūpētos par sevi. Atvēli laiku kaut kam, kas tevi patiešām interesē: varbūt tas ir hobijs, jauna prasme vai zināšanas, ko jau sen vēlējies apgūt. Ja tev tam nav laika, centies radīt komfortablu atmosfēru darbā, lai īstenotu savus projektus.

Zivis (19. februāris-20. marts)

Šī ir laba diena garīgajam darbam, taču apkārt valdošā kņada var novērst tavu uzmanību. Lai sakoncentrētos, atrodi atpazīšanas punktu, atpūties, klausies mūziku un koncentrējies uz saviem uzdevumiem, nepievēršot uzmanību apkārt notiekošajam troksnim. Nedaudz vientulības paveiks savu uzdevumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment