Kā pārbaudīt ūdens temperatūru
Vislabākais veids, kā to izdarīt, ir izmantot īpašu termometru. Ja tāda nav pa rokai, izmantojiet citu, daudz vienkāršāku veidu.
Jo īpaši pēc ūdens uzvārīšanas pagaidiet minūti, pirms ielejat to kafijā. Neaizmirstiet pagatavot dabīgo kafiju zem vāka. Pateicoties tam, dzēriens pārāk ātri neatdzisīs un izlīdzināsies tā temperatūra, iegūstot pilnīgu garšu un aromātu.
Piebildīsim, ja kafiju uzglabāsiet istabas temperatūrā atvērtā iepakojumā ar gaisa piekļuvi, tās derīguma termiņš ar katru dienu samazinās par 10 procentiem.
Attiecīgi kafija zaudē savas garšas īpašības – gāzu izdalīšanās un kafijas pupiņās esošo eļļu oksidēšanās process negatīvi ietekmē garšu.
Labākā kafija ir svaiga kafija. Tāpēc labāk pirkt tik daudz kafijas, cik parasti nepieciešams nedēļai vai divām.
Tevi noteikti interesēs
- Vilku uzbrukumi mājlopiem Latvijā turpina pieaugt – skaidrojam vienu no iemesliemby Laura Blūma
- Bez šādiem apaviem neviena moderna sieviete neiztiks ne šī gada pavasarī, ne vasarā: TOP 8 modernākie hītiby Laura Blūma
- Eksperti ceļ trauksmi – mežos sācis ziedēt augs, kas parasti uzzied tikai pavasarī: tas ir viens no indīgākajiem augiem Latvijāby Laura Blūma