Kā pārbaudīt ūdens temperatūru
Vislabākais veids, kā to izdarīt, ir izmantot īpašu termometru. Ja tāda nav pa rokai, izmantojiet citu, daudz vienkāršāku veidu.
Jo īpaši pēc ūdens uzvārīšanas pagaidiet minūti, pirms ielejat to kafijā. Neaizmirstiet pagatavot dabīgo kafiju zem vāka. Pateicoties tam, dzēriens pārāk ātri neatdzisīs un izlīdzināsies tā temperatūra, iegūstot pilnīgu garšu un aromātu.
Piebildīsim, ja kafiju uzglabāsiet istabas temperatūrā atvērtā iepakojumā ar gaisa piekļuvi, tās derīguma termiņš ar katru dienu samazinās par 10 procentiem.
Attiecīgi kafija zaudē savas garšas īpašības – gāzu izdalīšanās un kafijas pupiņās esošo eļļu oksidēšanās process negatīvi ietekmē garšu.
Labākā kafija ir svaiga kafija. Tāpēc labāk pirkt tik daudz kafijas, cik parasti nepieciešams nedēļai vai divām.
Tevi noteikti interesēs
- 10 telpaugi, kas piešķirs tavam mājokļa interjeram īpašu noskaņuby Oskars Andersons
- Sarmīte saņēma SMS no sen mūžībā aizgājušās mātes, bet, atverot īsziņu, viņa uzreiz sastingaby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc sarkanā rudens lapu krāsa drīz pazudīs uz visiem laikiem un mēs vērosim tikai dzeltenīgu rudeniby Sandra Vīgante