Kā pārbaudīt ūdens temperatūru
Vislabākais veids, kā to izdarīt, ir izmantot īpašu termometru. Ja tāda nav pa rokai, izmantojiet citu, daudz vienkāršāku veidu.
Jo īpaši pēc ūdens uzvārīšanas pagaidiet minūti, pirms ielejat to kafijā. Neaizmirstiet pagatavot dabīgo kafiju zem vāka. Pateicoties tam, dzēriens pārāk ātri neatdzisīs un izlīdzināsies tā temperatūra, iegūstot pilnīgu garšu un aromātu.
Piebildīsim, ja kafiju uzglabāsiet istabas temperatūrā atvērtā iepakojumā ar gaisa piekļuvi, tās derīguma termiņš ar katru dienu samazinās par 10 procentiem.
Attiecīgi kafija zaudē savas garšas īpašības – gāzu izdalīšanās un kafijas pupiņās esošo eļļu oksidēšanās process negatīvi ietekmē garšu.
Labākā kafija ir svaiga kafija. Tāpēc labāk pirkt tik daudz kafijas, cik parasti nepieciešams nedēļai vai divām.
Tevi noteikti interesēs
- Astrologu prognoze svētkiem: kurām 5 Zodiaka zīmēm Ziemassvētki atnesīs īpašu veiksmi
- Uzklāju svētku galdu, bet vīra radinieki sarauca sejas un es nedomājot vienkārši novācu visu ēdienu no galda
- Omīte veda ābolus uz tirgu un saļima: svešinieks viņai palīdzēja un mēnesi vēlāk liktenis viņus atkal saveda kopā
- Vienkāršā tortes recepte steigā – nav vajadzīga ne cepeškrāsns, ne mikseris, bet svētkos vienmēr izdodas tik ļoti garda
- Kāda kliente vīlusies ”DPD”, kad saņēmusi savu ilgi gaidīto sūtījumu: ”Kā lai tādu dāvina”
- “Sākumā šis fakts satriec”: Margarita Vilcāne atklāti par to, kā Raimonds Pauls savulaik izrīkojies ar jaunajām dziedātājām










