Kā pārbaudīt ūdens temperatūru
Vislabākais veids, kā to izdarīt, ir izmantot īpašu termometru. Ja tāda nav pa rokai, izmantojiet citu, daudz vienkāršāku veidu.
Jo īpaši pēc ūdens uzvārīšanas pagaidiet minūti, pirms ielejat to kafijā. Neaizmirstiet pagatavot dabīgo kafiju zem vāka. Pateicoties tam, dzēriens pārāk ātri neatdzisīs un izlīdzināsies tā temperatūra, iegūstot pilnīgu garšu un aromātu.
Piebildīsim, ja kafiju uzglabāsiet istabas temperatūrā atvērtā iepakojumā ar gaisa piekļuvi, tās derīguma termiņš ar katru dienu samazinās par 10 procentiem.
Attiecīgi kafija zaudē savas garšas īpašības – gāzu izdalīšanās un kafijas pupiņās esošo eļļu oksidēšanās process negatīvi ietekmē garšu.
Labākā kafija ir svaiga kafija. Tāpēc labāk pirkt tik daudz kafijas, cik parasti nepieciešams nedēļai vai divām.
Tevi noteikti interesēs
- Katrīnu diena 25. novembrī: dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs prognozē – cik skarba un gara būs gaidāmā ziema
- Nopirku vasarnīcu Pierīgā par puscenu, bet kaimiņš stipri piekodināja: ”Neej pagalmā pēc pusnakts” – es neklausīju
- Šīs 4 zodiaka zīmes 26. novembrī var sagaidīt negaidītas Visuma dāvanas
- Sens dārzkopja triks: kā sildīt siltumnīcu bez elektrības un dārgiem sildītājiem
- Sinoptiķu prognozes liecina, ka ziema var beigties tā īsti nesākusies: lielākās izmaiņas var sākties decembra sākumā
- Sieviete (55) uzaicināja mani uz tēju savā prestižajā Rīgas dzīvoklī – devos prom pēc 10 minūtēm, kad pamanīju šo









