Dziedātāja Dināra Rudāne laiž pasaulē meitiņu; Viņa veidoja dzemdību tiešraides interneta sociālajos tīklos

13.septembrī dziedātāja Dināra Rudāne, kuru plašāka sabiedrība iepazina pēc dalības šovā “Izklausies redzēts” kopā ar savu mīļoto vīrieti Edvīnu Ozolu devās uz Rīgas Dzemdību namu, lai laistu pasaulē savu pirmdzimto.

Dziedātāja ar šo skaisto notikumu dalījās savā Instagram kontā, veselu diennakti veidojot dzemdību stāsta tiešraides, atsaucoties uz žurnālu“Privātā Dzīve”, ziņo la.lv portāls kokteilis.lv.

Dināra neslēpa neko, arī to, ka nemaz tik gludi viss nenoritēja. Dziedātāja stāsta, ka izdarījusi visu, kas viņas spēkos, bet mazā neesot gribējusi pavirzīties ne par milimetru, lai ātrāk sagaidīt šo pasauli. “Sāpes bija neizturamas, laiks gāja un es vairs nevarēju izdarīt neko. Ārsts pieņēma lēmumu – ķeizargrieziens,” – atceras dziedātāja.

Dināra atceras, ka anestezioloģe ātri viņu esot atbrīvojusi no sāpēm un ārsti ātri sākuši operāciju. “Kad ārste teica, ka es tūlīt ieraudzīšu savu meitu, es nespēju noticēt. Viņu parādīja uz mazu mirkli, bet ar to man pietika. Viņa piedzima!

Lasi arī: Ekspremjers Māris Gailis: “Reālā vidējā alga Latvijā jau sen ir 1400 eiro!”

Un, kad meita ieraudājās, tā bija skaistākā skaņa, kādu jebkad savā mūžā esmu dzirdējusi. Tad meitiņu aiznesa tētim, un divas stundas, kamēr manis nebija, viņš rūpējās par mazo. Meitiņa izrādījās lielāka, un es nevarēju pati viņu laist pasaulē, taču tas nebija redzams.

Šķir otru lapu, lai apskatītu Diānas un mazuļa foto

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment