Dziedātāja Liene Greifāne Latvijā atgūst spēkus pēc smagiem zaudējumiem

Jau vēstīts, ka dziedātāja Liene Greifāne (31) pēc sekmīgi nokārtotiem iestājpārbaudījumiem jau gadu studē Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā un pirmo kursu topošā režisore beigusi kā labākā un vienīgā studente, kurai visas atzīmes ir piecinieki.

Uz Maskavu Liene pārcēlās ar vīru Igoru un jaunāko dēlu Kristoferu, savukārt Lienes vecākais dēls Sebastians Matiass palika Rīgā pie vecvecākiem un rudenī mācības sāks 6. klasē.

Lasi arī: Vai palikt draugiem vai neregulāriem gultas biedriem ar bijušo ir laba doma? Atbild pētnieki.

Žurnālā “Kas Jauns” Liene atklāj, ka Latvijā atpūšas un ciemojas pie draugiem un ģimenes radiem, bet gandrīz nevienu darbu nepieņem, jo vēlas atgūt spēkus pēc trīs tuvu cilvēku – brāļa, omītes un krusttēva – zaudējuma, turklāt divu tuvinieku bēres bijis jāorganizē pašai dziedātājai. Lielā slodze atstājusi iespaidu uz Lienes veselību. Dziedātāja atzīst, ka visvairāk sasparoties studijām likusi brāļa nāve, jo viņi bijuši ļoti tuvi. “Jāpaiet daudziem gadiem, lai tiktu pāri zaudējuma sāpēm. Viņš man bija kā dēls. Bet, neraugoties uz to visu, jāmēģina saņemies un atrast labās lietas, kas dzīvē palikušas.”

Maskavā Liene ar vīru un savu lielāko atbalstu Igoru un abu kopīgo dēlu Kristoferu atgriezīsies augusta beigās, lai 1. septembrī turpinātu studijas jau 2. kursā.

Avots: 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment