Dzīvības dēļ – it visu… Nelaimīgs leikēmijas slimnieks cepina sevi improvizētā bārbekjū, cerot nogalināt vēža šūnas

25 gadus vecajam Džia Binhui no Ķīnas pirms diviem gadien diagnozēja leikēmiju jeb asins vēzi. Diemžēl viņš nāko no nabadzīgas ģimenes, tāpēc nespēj atļauties medicīnisko palīdzību, bet tas nav atturējis apņēmīgo jauno cilvēku no mēģinājumiem izveseļoties.

Binhui tikusi veikta neveiksmīga kaula smadzeņu pārstādīšanas operācija, par ko samaksāja ziedotāji, taču tālāku medicīnisko aprūpi viņš vairs nespēj atļauties. Taču nesen viņš izdzirdēja par alternatīvu metodi, kā cīnīties ar slimību – izmantojot karstumu.

Jia-Binhui

“Saka, ka eksperti ticot – temperatūra, kas augstāka par 42 grādiem pēc Celsija var nogalināt vēža šūnas, tāpēc es savā pagalmā izveidoju šo konstrukciju, lai pamēģinātu,” raksta drosmīgais puisis.

Killing Cancer

Viņš sadedzina malku, kamēr paliek tikai karstas ogles, tad uzguļas uz diviem baļķiem, ko paceļ ķieģeļu krājumi, un cepinās tik ilgi, kamēr vien spēj izturēt karstumu.

Jia-Binhui3

Binhui pavisam nesen ir apprecējies, tāpēc apņēmies neļaut slimībai sevi pieveikt. Viņš apgalvo, ka turpinās šo metodi kādu laiku, un tad pārbaudīs, vai viņa stāvoklis ir kaut cik uzlabojies.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment