Ēd šos produktus vairāk un dzīvosi ilgāk – tie iztīrīs artērijas un pasargās no sirdslēkmēm

Daudzi cilvēki mūsdienās mirst no sirdslēkmēm, kā arī sirds un asinsvadu slimībām. Īpaši bīstami tas ir vīriešiem (jo viņi vidēji mazāk uzmanības pievērš savam uzturam), tomēr arī sievietes no tā nav pasargātas. 

Visizplatītākais iemesls sirds problēmām  ir aizsprostoti asinsvadi un stress. Lai pasargātu sevi no iespējamā riska, ir jārūpējas par sevi kopš jaunības – gan veselīgi dzīvojot/sportojot, gan izvēloties piemērotu uzturu.

Vislielākā vērība jāpievērš tieši uzturam, jo ir daudzi produkti un augi, ar kuru palīdzību varam stiprināt savu veselību un tādējādi sevi pasargāt.

Mēs šajā materiālā uzskaitam produktus, kuru lietošana sniedz īpaši daudz priekšrocību cīņā pret sirds un asinsvadu slimībām u.c. faktoriem, kas saistīti ar sirds veselību.

 

Dzērvenes

Dzērvenes holesterīna līmeni samazina pat par 40%. Un par pāris glāzēm dzērveņu morsa sirds tev pateiks lielu paldies

 

Kanēlis


Pat viena tējkarote kanēļa dienā var darīt brīnumus ar tavu sirds – asinsvadu sistēmu. Pievienot šo produktu ēdieniem ir ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi!

 

Granātāboli

Granātāboli ir neaizvietojami, ja vajag uzlabot asins cirkulāciju. Tajos ir daudz vērtīgo vielu. Salāti ar granātābolu sēkliņām vai vienkārši granātu sula ir spējīgi uz daudz ko.

 

Spināti

Spināti lieliski koordinē sirds – asinsvadu sistēmas darbu. Tajos ir daudz kālija, folijskābe un dzelzs, tas palīdzēs novērst sirds triekas iespējamību nākotnē.

 

Olīveļļa

Ne velti itāļi un grieķi to tik daudz lieto. Atcerieties – gan vieni, gan otri dzīvo krietni ilgāk, nekā mēs. Regulāri lietojot olīveļļu sirds lēkmju risks mazinās par 41%. Garšīgi un veselīgi!

 

Brokoļi

 

Šī produkta vērtīgās īpašības vēl nav pienācīgi novērtētas. Šis produkts ir bagāts ar K vitamīnu, tas spēj darīt brīnumus ar asinsspiedienu un holesterīna līmeni.

 

Avokado

Šis produkts aizvien biežāk nonāk uz mūsu galdiem. Avokado ne tikai ātri rada sāta sajūtu, bet arī cīnās ar sirds – asinsvadu sistēmas darbības trūkumiem.

 

Sparģeļi

Sparģeļi ir īsts Herkuless cīņā pret holesterīnu. Ja esat nodomājuši tīrīt asinsvadus, neaizmirstiet iekļaut ēdienkartē šo produktu.

Lasi arī: Lelde Ceriņa savau vīru 30 gadu jubilejā pārsteidz ar lielisku pārsteigumu; Viņam bija pamatīgi jāsaņemās, lai to izbaudītu

Lasis

Jebkura lašveidīgā zivs ir noderīga sirdij un asinsvadiem. Šis vērtīgais produkts attīra artērijas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment