Pagatavošana:
Vispirms nelielā bļodā sajauc etiķi un cukuru, pievienojot ūdeni. Pārlej ar mērci rozīnes un ļauj tām apmēram desmit minūtes mērcēties.
Lasi vēl: Ko nekādā gadījumā nedrīkst mest kompostā: atcerieties uz visiem laikiem
Tikmēr pagatavojiet garšvielas gaļai. Citā bļodā sajauc rīvētu miziņu un vīnu, tad pievieno eļļu un labi samaisa.
Noteciniet ūdeni no rozīnēm, bet atstājiet to, jo to būs nepieciešams pievienot gaļas garšvielai. Labi samaisa.
Vistas gaļu smalki sasmalcina un ievieto bļodā. Pievienojiet sagatavotās rozīnes.
Pievieno sagatavoto vīna mērci, šķidrumu no rozīnēm, kā arī pievieno sāli un piparus pēc savām vēlmēm.
Labi samaisiet, ļaujiet visam nostāvēties ledusskapī apmēram 1 stundu un pasniedziet Gonzaga salātus.
Salātiem var pievienot arī granātābolu graudus vai valriekstus.
Tevi noteikti interesēs
- Viesībās no galda pazūd ļoti ātri: marinētu kabacīšu recepte – gatavi 5 minūtēsby Laura Andersone
- Kāpēc mēs nepareizi sasaldējam gaļu: 3 kļūdas un tā ir cieta, sausa, “gumijota”; šefpavārs iesaka, kā to darīt pareiziby Jeļena Kuzmenko
- Vasara tiek atcelta? Spēcīgas lietusgāzes, pērkona negaiss ar krusu, vētrains vējš — laikapstākļi augustā ļoti pārsteigsby Sandra Vīgante