Pagatavošana:
Vispirms nelielā bļodā sajauc etiķi un cukuru, pievienojot ūdeni. Pārlej ar mērci rozīnes un ļauj tām apmēram desmit minūtes mērcēties.
Lasi vēl: Ko nekādā gadījumā nedrīkst mest kompostā: atcerieties uz visiem laikiem
Tikmēr pagatavojiet garšvielas gaļai. Citā bļodā sajauc rīvētu miziņu un vīnu, tad pievieno eļļu un labi samaisa.
Noteciniet ūdeni no rozīnēm, bet atstājiet to, jo to būs nepieciešams pievienot gaļas garšvielai. Labi samaisa.
Tevi arī varētu interesēt
Vistas gaļu smalki sasmalcina un ievieto bļodā. Pievienojiet sagatavotās rozīnes.
Pievieno sagatavoto vīna mērci, šķidrumu no rozīnēm, kā arī pievieno sāli un piparus pēc savām vēlmēm.
Labi samaisiet, ļaujiet visam nostāvēties ledusskapī apmēram 1 stundu un pasniedziet Gonzaga salātus.
Salātiem var pievienot arī granātābolu graudus vai valriekstus.
Tevi noteikti interesēs
- Nedzirdēts paņēmiens – slaveni pavāri maltajai gaļai pievieno ļoti interesantu sastāvdaļu, lai padarītu kotletes patiesi sulīgasby Anete Vītola
- Iespējams pavisam drīz par šiem konkrētiem pārkāpumiem šoferīšiem varēs pat konfiscēt transportlīdzekliby Sandra Ločmele
- Kopš seniem laikiem 7. aprīlis ir eņģeļu piemiņas diena – ko šajā dienā nevajadzētu darītby Sandra Ločmele