Pagatavošana:
Vispirms nelielā bļodā sajauc etiķi un cukuru, pievienojot ūdeni. Pārlej ar mērci rozīnes un ļauj tām apmēram desmit minūtes mērcēties.
Lasi vēl: Ko nekādā gadījumā nedrīkst mest kompostā: atcerieties uz visiem laikiem
Tikmēr pagatavojiet garšvielas gaļai. Citā bļodā sajauc rīvētu miziņu un vīnu, tad pievieno eļļu un labi samaisa.
VIDEO:
Noteciniet ūdeni no rozīnēm, bet atstājiet to, jo to būs nepieciešams pievienot gaļas garšvielai. Labi samaisa.
Vistas gaļu smalki sasmalcina un ievieto bļodā. Pievienojiet sagatavotās rozīnes.
Pievieno sagatavoto vīna mērci, šķidrumu no rozīnēm, kā arī pievieno sāli un piparus pēc savām vēlmēm.
Tevi arī varētu interesēt
Labi samaisiet, ļaujiet visam nostāvēties ledusskapī apmēram 1 stundu un pasniedziet Gonzaga salātus.
Salātiem var pievienot arī granātābolu graudus vai valriekstus.
Tevi noteikti interesēs
- Kuras četras zodiaka zīmes 16. novembrī piedzīvos visizteiktāko veiksmes plūsmu
- Māris bieži Jauno gadu svinēja ar brāli, bet tad atklājās skarbā patiesība – kāpēc viņi patiesībā tiek aicināti
- Šajā Latvijas novadā piesakoties līdz 28.decembrim jūsu kontā tiks ieskaitīts Ziemassvētku pabalsts
- Kāpēc nekādā gadijumā nevajadzētu cept aukstas olas
- Logi vienmēr paliks sausi un bez pelējuma, ja ik rītu veiksi tikai vienu vienkāršu darbību
- Jau no 18. novembra sāksies īsts dabas izaicinājumu maratons – veselas septiņas dienas pēc kārtas, skaidro sinoptiķis









