Pagatavošana:
Vispirms nelielā bļodā sajauc etiķi un cukuru, pievienojot ūdeni. Pārlej ar mērci rozīnes un ļauj tām apmēram desmit minūtes mērcēties.
Lasi vēl: Ko nekādā gadījumā nedrīkst mest kompostā: atcerieties uz visiem laikiem
Tikmēr pagatavojiet garšvielas gaļai. Citā bļodā sajauc rīvētu miziņu un vīnu, tad pievieno eļļu un labi samaisa.
VIDEO:
Noteciniet ūdeni no rozīnēm, bet atstājiet to, jo to būs nepieciešams pievienot gaļas garšvielai. Labi samaisa.
Vistas gaļu smalki sasmalcina un ievieto bļodā. Pievienojiet sagatavotās rozīnes.
Pievieno sagatavoto vīna mērci, šķidrumu no rozīnēm, kā arī pievieno sāli un piparus pēc savām vēlmēm.
Labi samaisiet, ļaujiet visam nostāvēties ledusskapī apmēram 1 stundu un pasniedziet Gonzaga salātus.
Salātiem var pievienot arī granātābolu graudus vai valriekstus.
Tevi noteikti interesēs
- 7 skaidras pazīmes, ka “aizgājušā” mīļā cilvēka dvēsele vēl aizvien atrodas tev blakus
- Kāpēc kaķis metas pie kājām un kož – un kā nekādā gadījumā nevajadzētu reaģēt
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Nenopirku mašīnu sava vīra tēvam un tad tik sākās.. Un tad man viss salikās kopā
- Karaliskas vakariņas no vienkāršām sastāvdaļām: “ātrais plovs” 25 minūšu laikā









