Ēdu un tievēju, 3 dienās mīnus 2 kg: garšīgi, veselīgi un ļoti populāri “Slotas” salāti, un pats galvenais- vienkārši un ātri!

Par šiem populārajiem salātiem daudz dzirdēju no draugiem, bet pati nekad nebiju gatavojusi.. Nezinu, vai neticēju, ka tie tiešām ir tik veselīgi un ar tiem var notievēt, vai arī es vienkārši negribēju tādus salātus.

Un tad reiz draugs mani cienāja ar šiem salātiem un man tie tik ļoti iepatikās, ka nolēmu tomēr pamēģināt. Salātiem ir daudz nosaukumu, daži tos sauc par “otu”, citi tos sauc par “slotu”, un tiem ir daudz gatavošanas iespēju.

Padalīšos ar kādu no salātiem, ar kuriem mani cienāja draugs, visas sastāvdaļas to pagatavošanai pieejamas jebkurā gadalaikā. Arī manam vīram ļoti garšo šie salāti, viņš tos ēd ar jebkādiem piedevām.

Man patīk, ja salāti vienmēr ir svaigi, tāpēc es tos negatavoju lielās bļodās, gatavoju tik daudz, lai apēstu vienā reizē. Lai sāktu, es ņemu baltos kāpostus, man ir apmēram pusotra kilograma galva. Kāpostu galvu sagriežu divās daļās un ar nazi smalki sagriežu vienu pusi, un, ja gribu, lai tā būtu patiešām plāna, izmantoju dārzeņu mizotāju.

Lasi arī: Steidzami glābiet datoru: 3 iemesli, kāpēc jūsu klēpjdators izslēdzas un veidi, kā atrisināt problēmu

Lasi arī: Pasmaržot, pieskarties, atrast 1 uzrakstu: kā izvēlēties labāko malto gaļu kotletēm

Tālāk es ņemu vienu lielu burkānu un sarīvēju to uz korejiešu rīves, bet, ja jums tāda nav, varat izmantot parasto. Svarīgi arī, lai burkāni būtu garšīgi un saldi, tāpēc pirms rīvēšanas vienmēr izmēģinu kādu gabaliņu.

Tālāk ņemu vienu bieti un tādā pašā veidā sarīvēju uz korejiešu vai parastās rīves.

Lasi vēl: Veiksmīgie un laimīgie: kam līdzi būs veiksme 2024. gadā, pēc Vasilisas Volodinas domām

Arī bietēm jābūt saldām, citādi salāti būs vienkārši bezgaršīgi un neēdīsi vispār, tāpēc arī bietes pagaršoju pirms rīvēšanas.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment