Tu noteikti esi dzirdējis, ka sildīt ēdienu, kas atrodas plastmasas trauciņā ir kaitīgi. Ko gan tādā gadījumā darīt ar produktiem, kas ir īpaši tam paredzēti?
Rīsus vārīt paciņās un uzsildīt gatavās pusdienas iepakojumā ir droši, vai ne?
Spied tālāk, lai uzzinātu kāpēc ēdieni plastmasas traukos ir kaitīgi.
Tevi noteikti interesēs
- Laika ziņu eksperts Martins Bergšteins atklāj, ka Latvijai strauji tuvojas spēcīga aukstā gaisa fronte – ko gaidītby Sandra Vīgante
- “Ne sals, bet kaut kas sliktāks”: sinoptiķi ziņo par anomāliju, kas mūs sagaida šajā ziemāby Sandra Vīgante
- Veco PSRS laiku iecienītākā un dārgākā ēdnīcas zupa – recepte, ko mans tēvs glabāja gadu desmitiemby Rinalds Bergmanis