Mērci sajauc ar karoti un lej virsū ēdienam veidnē.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepiet 35 minūtes. Pārklājiet formu ar pārtikas foliju.
Tam būs īpaša garša, aromāts, maigums un sulīgums. Un, gatavojot ēdienu cepeškrāsnī, tiek saglabātas visas uzturvielas un vitamīni, mikroelementi un minerālvielas. Šī gatavošanas metode ir lojālāka nekā cepšana uz pannas.
Sieru sarīvē uz rupjās rīves un tomātu sagriež mazās biezās krūzēs.
Pēc 35 minūtēm izņemiet trauku no cepeškrāsns un uzkaisiet virsū sieru un pēc tam izklājiet tomātu. Trauku liek cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm. Bet bez folijas.
Šoreiz pietiek, lai siers izkūst. Protams, laiks var atšķirties atkarībā no jūsu krāsns īpašībām. Tāpēc vadieties pēc siera. Ja tas ir kārtīgi izkusis, pasniedziet trauku galdā.
Krēmīgā mērce padara gaļu īpaši maigu, garšvielas piešķir pikantu garšu, un kartupeļi tiek mērcēti ne tikai mērcē, bet arī vistas dabīgajās sulās, kas padara to vēl garšīgāku.
Vakariņas sanāk ļoti garšīgas. Apetīti rosinošs un apmierinošs.
Lasi vēl: Ja jūsu kaķis jums kož, lūk, ko tas nozīmē. Dzīvnieku valoda
Un, lai to pagatavotu, jums nav jābūt īpašiem kulinārijas talantiem vai attīstītām prasmēm. Viss ir ļoti vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- Ražu sagaidīsiet jau pēc mēneša: zemeņu audzētāja dalās pieredzē – kā izaudzēt ogas mājās, uz palodzes
- Kā saglabāt burkānus svaigus visu ziemu – it kā tikko no dobes
- Kartupeļi galvenajā lomā: 6 vienkāršas un gardas receptes
- Vīramāte uzreiz prasīja veikt DNS testu, jo mūsu dēls nebija līdzīgs tēvam; kad atnāca rezultāti, viss kļuva skaidrs
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- Likumsargs lūdz autovadītāju atvērt motora pārsegu: kāpēc vairums šoferu pieļauj milzu kļūdu šajā situācijā











