Mērci sajauc ar karoti un lej virsū ēdienam veidnē.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Cepiet 35 minūtes. Pārklājiet formu ar pārtikas foliju.
Tam būs īpaša garša, aromāts, maigums un sulīgums. Un, gatavojot ēdienu cepeškrāsnī, tiek saglabātas visas uzturvielas un vitamīni, mikroelementi un minerālvielas. Šī gatavošanas metode ir lojālāka nekā cepšana uz pannas.
Sieru sarīvē uz rupjās rīves un tomātu sagriež mazās biezās krūzēs.
Pēc 35 minūtēm izņemiet trauku no cepeškrāsns un uzkaisiet virsū sieru un pēc tam izklājiet tomātu. Trauku liek cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm. Bet bez folijas.
Šoreiz pietiek, lai siers izkūst. Protams, laiks var atšķirties atkarībā no jūsu krāsns īpašībām. Tāpēc vadieties pēc siera. Ja tas ir kārtīgi izkusis, pasniedziet trauku galdā.
Krēmīgā mērce padara gaļu īpaši maigu, garšvielas piešķir pikantu garšu, un kartupeļi tiek mērcēti ne tikai mērcē, bet arī vistas dabīgajās sulās, kas padara to vēl garšīgāku.
Vakariņas sanāk ļoti garšīgas. Apetīti rosinošs un apmierinošs.
Lasi vēl: Ja jūsu kaķis jums kož, lūk, ko tas nozīmē. Dzīvnieku valoda
Un, lai to pagatavotu, jums nav jābūt īpašiem kulinārijas talantiem vai attīstītām prasmēm. Viss ir ļoti vienkārši!
Tevi noteikti interesēs
- Dziedātājs Lauris Reiniks publiski pasaka, ko domā par populāru TV šovu, kur tika izpildīta viņa sarakstīta dziesma (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Meteorologs Toms Bricis par šīs nedēļas laika apstākļiem: “Uz siltām brīvdienām varam necerēt…”by Laura Blūma
- Kāpēc nedrīkst plūkt ceriņus – arī es agrāk to nezināju, līdz sapratu, ka aiz tā slēpjas simtiem gadus vecs likumsby Rinalds Bergmanis