Elīna Maligina atklāj iemeslu savas pēdējās laulības izjukšanai

Pēdējā laikā publiskajā telpā ir izskanējusi informācija par izjukušas laulības šķiršanās iemeslu attiecībā uz Elīnas Maliginas personisko dzīvi.

Šis paziņojums ir guvis plašu uzmanību un radījis diskusijas, radot interesi par šo konkrēto situāciju un tās iemesliem.

Īss apraksts par Elīnu:

 

Elīna Maligina, zināma arī kā literārais pseidonīms Helēna Ora, ir daudzveidīga personība, kuras talants izpaužas dažādās mākslas jomās.

Dzimusi 1986. gada 21. augustā Rīgā, viņa ir latviešu aktrise, performanču māksliniece, gleznotāja, dzejniece un bijusī uzņēmēja.

Viņas karjera Dailes teātrī atklāja viņas spēju iejusties dažādos lomās, bet ne vien to – viņai ir bijušas arī vairākas ievērojamas personālizstādes, kur gleznas un māksla runā pašas par sevi.

Elīna savu izglītību ieguva Rīgas Centra Daiļamatniecības pamatskolā, turpinot mācības Rīgas Kultūru vidusskolā un Latvijas Kultūras akadēmijā.

Viņas personīgais dzīves ceļš ir bijis krāšņs un daudzveidīgs, jo viņa ir bijusi precējusies gan ar Dailes teātra galveno režisoru Dž. Dž. Džilindžeru, gan arī ar AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētāju Valēriju Maliginu, atspoguļojot savu daudzdimensionālo dzīvi un interešu loku.

Elīna Maligina un viņas draudzene Ieva Adamss satikās un sāka sarunu, kurā Ieva izrādīja interesi par Elīnas attiecībām un to, ko viņa meklē partnerattiecībās, kā arī jautāja par iemesliem, kādēļ Elīna nolēma beigt savu pēdējo laulību.

 

Māksliniece Elīna Maligina šī gada augustā izlēma šķirties no animācijas režisora Reina Kalnaelli. Tas bija liels pārsteigums sabiedrībā, jo pāris bija apprecējies tikai nepilnu gadu.

Pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” tikšanās ar sabiedrībā labi pazīstamo dāmu Ievu Adamss atklāja patiesos iemeslus, kāpēc laulība ar režisoru tik ātri beidzās. Visam pamatā bija tuvības trūkums.

Tas, kas mani neapmierināja dēļ tā arī izšķīros. Mēs negulējām kopā. Vai tu dzīvotu ar vīrieti ar ko neguli kopā!”

 

VIDEO:

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment