Iegādājieties loterijas biļeti: Tamāra Globa nosaukusi gada nogales galvenos veiksminiekus

Uz laimes rata varēs uzlēkt divas zodiaka zīmes.

Vēzis

Ūdens zīmes pārstāvjiem paveicas reti, taču decembra beigās fortūna stāsies pretī viņiem. Vēžiem jācer ne tikai uz laimestu loterijā, bet arī uz dāsnu paaugstinājumu vai prēmiju. Vēzis – intuitīvs, emocionāls, inteliģents, kaislīgs. Ūdens stihijas zīme atrodas nakts gaismekļa aizsardzībā. Mēness kontrole ietekmē šīs zīmes pārstāvju raksturu, padarot tos par neaizsargātiem un jutīgiem cilvēkiem. Mēness un zīmes ūdens stihija dod Vēzim spēju iejusties, spēju acumirklī uzminēt citu cilvēku domas un centienus.

Tie ir apņēmīgi un cēli cilvēki, bieži vien patrioti. Bet, ja Vēžu dzīve kopš bērnības bija grūtību un netaisnības pilna, tad viņiem piemīt gangsteru viltība un harizma.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām 2024. gads būs viens no laimīgākajiem gadiem

Viņi ietekmē citus cilvēkus, var viņus pakļaut, lai sasniegtu kopīgu mērķi vai izdzīvošanu. Stingri un saprātīgi vadītāji.

Ūdensvīrs

Lielo džekpotu decembra beigās sasniegs arī gaisa zīmes pārstāvji. Ūdensvīriem vajadzētu iet uz priekšu, tikai tad viņi saņems visas Visuma dāvanas. Nebaidieties riskēt un noteikti izmēģiniet veiksmi loterijā. Ūdensvīrs – iztēles bagāts, ideālistisks, intuitīvs. Gaisa stihijas fiksētā krusta zīme – Ūdensvīrs pēc dabas ir mainīga, taču nemīl pārmaiņas un ir pretrunu pilna.

Lasi vēl: Kā portāls 12.12.2023 ietekmēs tavu zodiaka zīmi

Spilgts individuālists, Ūdensvīrs ir pakļauts garastāvokļa svārstībām, brīžiem ir elegants, dažreiz nevīžīgs, cieš no pašdisciplīnas trūkuma, ir izlēmīgs un ar spilgtu temperamentu. Neiztur rutīnu un garlaicīgus pienākumus. Neatkarība ir galvenais darbības nosacījums.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment