Tamāra Globa pastāsta, kura zodiaka zīme 2024. gadā saņems vēl nebijušu veiksmi: nauda plūdīs kā upe

2024. gadā džekpotu sasniegs tikai viena zodiaka zīme no divpadsmit.

Pēc slavenās Tamāras Globas prognozes, 2024. gadā Ūdensvīram sāksies pamatīga balta svītra. Viņi varēs izvairīties no nopietnām problēmām un nepatikšanām. Prognoze Ūdensvīram ievietota portālā marieclaire.ru.

Gada pirmajā pusgadā viņiem būs smagi un būs smagi jāstrādā. Tomēr viņi nespēs uzreiz sasniegt pozitīvus rezultātus. Laika posmā no jūlija līdz augustam Ūdensvīri piedzīvos karjeras izaugsmi, iespējams, ka viņiem tiks piedāvāts sapņu amats ar atalgojumu par lielumu lielāku nekā līdz šim. Decembris būs veiksmīgākais mēnesis tavā karjerā. Vasaras sākumā Ūdensvīri savā kontā saņems lielu naudu no jauniem avotiem.

Ūdensvīriem gada sākumā var rasties problēmas ar personīgo dzīvi. Ar partneriem iespējami nopietni strīdi un nesaprašanās. Lai nezaudētu partneri, Ūdensvīram būs jāmeklē kompromiss. Janvāris būs saspringts personīgās dzīves ziņā. Februārī-martā attiecības ar partneri uzlabosies.

Lasi vēl: Iegādājieties loterijas biļeti: Tamāra Globa nosaukusi gada nogales galvenos veiksminiekus

Kas attiecas uz vientuļajiem Ūdensvīriem, viņi var sagaidīt savu likteni pavasara vidū. Tomēr iniciatīvu uzņemas Ūdensvīrs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment