Es dievinu šo recepti – tomāti ar vīnogām (bez etiķa)

Gaišās vīnogas ir saldenas un sulīgas augļu īpašības, kas rada neaizmirstamu baudījumu. To spilgti dzeltenā vai zaļgana krāsa piepilda vīnogu klātbūtni ar dzirkstošu svaigumu.

Tās bieži tiek novērtētas arī par to vieglumu un maigumu, kas padara tās par populāru izvēli vasaras piknikos un svinībās. Gan lielas, sulīgas kodoli, gan plānāka mizas struktūra piedāvā priekšrocības ikvienam, kurš bauda šīs saldās dāvanas no dabas.

Gaišās vīnogas ir ne tikai garšīgas, bet arī bagātas ar vitamīniem un minerālvielām, tāpēc tās ir arī veselīgs papildinājums jūsu diētā.

Lai gan tās var būt pieejamas visu gadu, to sulīgums un salduma intensitāte vislabāk izpaužas to sezonā. Atļaujiet sev atklāt gaišo vīnogu pasauli un baudīt šo skaisto augļu garšu, kas noteikti jūs iepriecinās!

Pat marinādi izdzeram sausu!

Sastāvdaļas uz 3 l burku:

saldie pipari – 1-2 gabali

gaišās vīnogas

garšvielas un zaļumi, kurus jūs parasti izmantojat

Gatavošana:

1.Liekam tomātus un garšvielas burkā, starp tiem liekam vīnogas, sadalot mazos ķekaros (pa dažām ogām uz katra zariņa). Aplejam visu ar verdošu ūdeni.

2.Pēc 20 minūtēm nolejam ūdeni. Pievienojam tomātiem 2 ēdamkarotes cukura un ēdamkaroti sāls, aplejam vēlreiz ar verdošu ūdeni un aizvākojam ar novārītiem vāciņiem.

3.Sasedzam līdz pilnīgai atdzišanai.

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment