Es dzemdēju meitu, kad man bija 15, un ilgu laiku slēpu, kas ir bērna tēvs. Ar asarām acīs man pēc tam nācās atklāt patiesību

Šis stāsts ir par Irinu, meiteni, kura dzemdēja salīdzinoši jaunā vecumā.

 

Irina dzemdēja bērnu, kad viņai bija tikai 15 gadu, un sāka iet tikai 10. klasē. Viņa vairākus gadus slēpa bērna tēva identitāti.

 

Savukārt Irinas mamma par meitas grūtniecību uzzināja salīdzinoši vēlu. Irina vienmēr bijusi nedaudz apaļīga, tāpēc mamma ikdienā nekādas izmaiņas nav pamanījusi.

 

Māte sāka uztraukties par meitas straujo svara pieaugumu pēc vairākiem mēnešiem. Rezultātā viņa saprata, ka labāk būtu doties pie endokrinologa. Pēc ārsta apmeklējuma viss kļuva skaidrs.

Māte bija samērā nelaimīga. Viņa audzināja meitu viena un viņa priecātos par to, ka mazmeita parādīsies tuvāko gadu laikā, bet ne 15 gados.

Irina, redzot mātes reakciju, nevēlējās atklāt bērna tēvu. Skolā daudzi cilvēki pievērsa uzmanību Irinai un mēģināja saprast, no kura puiša viņa “iekritusi”.

 

Vasaras atvaļinājuma laikā Irina dzemdēja skaistu meitu Alisi. Irinas māte paņēma bērna kopšanas atvaļinājumu, lai būtu kopā ar ģimeni. Alise piedzima ar skaistām zilām actiņām.

 

Laiks pagāja, un Irina pabeidza vidusskolu. Viņa smagi mācījās, lai iekļūtu universitātē budžeta grupā.

 

Pēc smaga darba ir arī saldie augļi, jo viņa nokļuva studēt bez maksas. Tāpēc Irina devās mācīties uz citu pilsētu, kur dzīvoja viņas vecmāmiņa. Bērnu pienākumi visi ir uz viņas pleciem, bet, par laimi, vecmāmiņa arī pieskata bērnu, kad tas ir nepieciešams.

 

Lai kaut kā uzturētu sevi un savu mazo, viņa arī sāka strādāt uz pusslodzi.

Līdz ar to viņai bija nelieli līdzekļi, ar kuriem varēja brīvi darboties.

Protams, tuvākie cilvēki cerēja, ka Irinai izdosies izgaismot bērna tēvu un to, kur viņa ieguvusi lielo naudas summu, bet viņa klusēja.

Izrādās, Irina strādāja nelielā reklāmas aģentūrā, mācījās un īrēja vēl dzīvokli.

Savukārt meita ātri auga un attīstījās. 3 gadu vecumā viņa jau skaitīja, zināja burtus un kopumā bija zinātkāra meitene. Izdevās pieteikt meitu arī bērnudārzā.

 

Uzņēmumā, kurā bija strādājusi studiju laikā, viņa sāka strādāt pilnu slodzi pēc augstskolas beigšanas.

Savukārt viss kļuva skaidrs, kad Alisei palika seši gadi. Irina nolēma visu izskaidrot mātei. Mājās viņa ieradās ar jaunu puisi, kuru mamma uzreiz atpazina par meitas klasesbiedru.

LASI VĒL: “Es nesaprotu, kas tev ir ar figūru?” – vīrs neapmierināti paziņoja savai sievai

Māte varēja pateikt, ka tas ir Alises tēvs – viņiem bija vienādas acis, gaiši mati un ausis.

Irina atklāja, ka tieši Andrejs viņai vienmēr palīdzējis un atbalstījis no paša sākuma. Viņi kopīgi nolēmuši nevienam nestāstīt, kas ir bērna tēvs.

Andrejs plānoja stāties militārajā akadēmijā, taču bērna piedzimšana varēja izjaukt viņa plānus.

Tomēr visu šo laiku šis jaunais puisis sūtīja Irinai naudu un slepus tikās ar savu meitu. Pabeidzot studijas, viņš arī nolēma apprecēties ar savu mīļoto Irinu, kura viņu gaidīja 6 gadus.

 

Noslēgumā mēs varam teikt, ka šis ir stāsts par patiesu mīlestību starp diviem cilvēkiem. Ja sievietei un vīrietim būs kopīgs mērķis un savstarpēja cieņa un jūtas vienam pret otru, viņi kopā spēs pārvarēt visus šķēršļus! Galvenais ir gribēt!

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment