Ielieciet kartupeļus vārošā buljonā, pagaršojiet pēc garšas un pievienojiet nedaudz sāli. Kartupeļus uzvāra un vāra 10 minūtes. Noņemam izveidojušās putas, bet to vēl nav daudz.
Tikmēr sasmalciniet burkānus, kas tika vārīti buljonā. Gandrīz gatavs, tikai vidus paliek nedaudz ciets. Noņemiet ādu no vistas un atdaliet gaļu no kauliem. Lielus gabaliņus sagriež mazākos.
Pagājušas 10 minūtes, vēlreiz noņem putas un kartupeļiem pievieno burkānus un sasmalcinātu gaļu, samaisa. Arī šajā posmā zupai pievienojam garšvielas. Pievienoju kaltētus garšaugus.
Vāra dārzeņus un gaļu 4-5 minūtes. Tad pagaršojam kartupeļus, ja tie ir gandrīz gatavi, zupā ieberam apceptos vermicelli, pēc vēlēšanās pievienojam maltus melnos piparus, apmaisām zupu un vāram vēl 5 minūtes.
Kopumā šī ir tā pati garda, mājās gatavota zupa, ko mana māte bieži gatavoja bērnībā.
Noteikti pamēģini pagatavot.
Lasi vēl: Zivi un gaļu atkausēju 10 minūtēs. Vienreiz izmēģināju šo metodi un tagad tikai daru šādi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- Sešas ķīniešu zodiaka zīmes 2025. gada 14. decembrī piesaistīs īpašu veiksmi un labklājību
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli














