Ielieciet kartupeļus vārošā buljonā, pagaršojiet pēc garšas un pievienojiet nedaudz sāli. Kartupeļus uzvāra un vāra 10 minūtes. Noņemam izveidojušās putas, bet to vēl nav daudz.
Tikmēr sasmalciniet burkānus, kas tika vārīti buljonā. Gandrīz gatavs, tikai vidus paliek nedaudz ciets. Noņemiet ādu no vistas un atdaliet gaļu no kauliem. Lielus gabaliņus sagriež mazākos.
Pagājušas 10 minūtes, vēlreiz noņem putas un kartupeļiem pievieno burkānus un sasmalcinātu gaļu, samaisa. Arī šajā posmā zupai pievienojam garšvielas. Pievienoju kaltētus garšaugus.
Vāra dārzeņus un gaļu 4-5 minūtes. Tad pagaršojam kartupeļus, ja tie ir gandrīz gatavi, zupā ieberam apceptos vermicelli, pēc vēlēšanās pievienojam maltus melnos piparus, apmaisām zupu un vāram vēl 5 minūtes.
Kopumā šī ir tā pati garda, mājās gatavota zupa, ko mana māte bieži gatavoja bērnībā.
Noteikti pamēģini pagatavot.
Lasi vēl: Zivi un gaļu atkausēju 10 minūtēs. Vienreiz izmēģināju šo metodi un tagad tikai daru šādi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mēs ar mammu devāmies peļņā uz Rumāniju, bet pēc mēneša atbēgām atpakaļ uz Latviju – kas nogāja greizi
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- Vīrs mani nosūtīja mēnesi padzīvot pie viņa mātes laukos, Latgales pusē, netālu no Preiļiem — toreiz vēl nezināju, kas mani tur sagaida
- Pensionāre iemācīja, kā pareizi izvēlēties banānus – izrādās, daudzi kļūdās, nepamanot vienu detaļu
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi












