Es gribu pie savas bijušās sievas: jaunā sieva nepatīk

Ar ripu pa degunu

Zvans no bijušās: Dima treniņā ar ripu pa degunu dabūja. Un tad pēc ilga laika es redzēju Iru dzīvē, pārsvarā mēs sarakstījāmies. Ira izskatījās labi, teiktu, ka es viņu šādi atceros mūsu iepazīšanās laikā. Viņa runāja ar mani mierīgi. Mana automašīna atkal smaržoja pēc viņas smaržām.

Ar Dimas degunu stāsts izrādījās garš, bija jāpieņem lēmums par pareizu ārstniecības metodi. Tāpēc es daudz laika pavadīju kopā ar Iru, ieejot mājā, parasti novilku kurpes, gāju uz virtuvi, uztaisīju sev tēju. Un tikai tad es sapratu, kad nevarēju atrast savu krūzi, ka es viņus tikai atvedu mājās.

Mājās

Inna atšķīrās no Iras. Mierīga, bet dažreiz auksta. Dažreiz ir grūti saprast, kas viņai patīk un kas ne. Praktiski izslēgusi visas emocijas. Precīza, mājās vienmēr tīrs, ēdiens ir gatavs. Man nav par ko sūdzēties ikdienas dzīves vai seksa ziņā. Bet viņa nemuļķojas ar mani, nesmējas, viņai nepatika mani seriāli.

Es sāku pamanīt, ka mana jaunā laulība ir līdzīga tām, kuras rāda, tirgojot dzīvokļus jaunās ēkās, lai piesaistītu pircējus. Šķiet, ka viss ir lieliski, bet kaut kā trūkst, nav kaut kas īsts. Es atklāju, ka es sāku vairāk rakstīt Irai, protams, ka es aizbildinājos aiz sava dēla.

Ilgas. Šādi es varu raksturot savu stāvokli. Es sāku ilgoties pēc savas bijušās sievas. Skandāli netika atsaukti atmiņā, un tas, kas mūsu laulībā bija labs, parādījās virspusē. Irai ir lieliska humora izjūta, viņa pieņēma manu sarkasmu, viņa mīlēja atbildēt un mani izzobot.

Jaunais draugs

Kamēr es devos aplūkot savu dēlu un Iru, es pilnīgi aizmirsu, ka viņa, šķiet, tikās ar kādu. Un tad, tuvojoties dzīvoklim, es satiku šo nožēlojamo mīļāko. Apmēram 5 gadus vecāks par mani un divas galvas īsāks, uzkačātām rokām, bet nepietika spēka, lai likvidētu vēderu.

Īsāk sakot, viņš mani sadusmoja. Es, protams, pamāju uz viņa “labu rītu”, bet asinis sāka riņķot man galvā. Viņš iznāca no mana dzīvokļa, gulēja manā gultā. Es Irai pateicu, ka es negribu, lai dzīvoklī, kur dzīvo Dima, viņa savus mīļākos vestu.

Ira atbildēja: Vai tu vēlies, lai es un mans dēls aizietu uz viņa māju? Vai arī vēlies, lai pirms katras tikšanās es Dimu sūtītu uz tavu vienistabas dzīvokli, lai viņš starp tevi un tavu dārgo Innu guļ? Sākumā nopērc dīvānu savam dēlam dzīvoklī, un tad saki man, ar ko man vajadzētu gulēt un kur.

Viņa bārās tā, it kā nebūtu šķīrušies. Dima vienkārši iegāja pa savas istabas durvīm un aizvēra tās. Viņš atstāja mūs vienus. Ira iegāja virtuvē, sāka ieliet sev nomierinošu līdzekli un kaut ko zem elpas kaut ko murmināja. Es piegāju no aizmugures.

 

Lasi arī: Briti melš, ka Keita Mildtone nav nemaz tik jauka – lūk ko viņa negaidīti izdarīja ar savu asistenti

 

Un es nezinu kā un kāpēc, bet es viņu apskāvu. Un piespieda lūpas pie viņas kakla. Viņa nepretojās, nedaudz atmaiga, tad pagriezās pret mani:

– Ko tu dari? Kāpēc? Ej prom. Ej pie savas sievas …

Es aizbraucu. Atgriezos pie sevis. Un es sapratu, ka esmu pamatīgi iekritis. Mājās sieva, kas man neko sliktu nav izdarījusi, nestrīdas ar mani.

Un bijusī, kura man pietrūkst, bet viņa mani tracina ar savu raksturu. Un vēl tas viņas draudziņš, kuram gribētos iegāzt pa viņa pašapmierināto ģīmi, lai aizmirsu ceļu uz to māju.

Es domāju, ka tas pāries. Es apzināti aizgāju no Iras, es gribēju. Kāpēc mani tik ļoti velk pie viņas, kāpēc es vēlos no rīta viņu redzēt savā T-kreklā… es vēlos, lai viņa nestu gardas lietas, kad skatos jaunu sēriju savā seriālā. Es tikai gribu doties mājās. Uz savām īstajām mājām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment