Kārlim Streipam finanšu problēmas – spiests pārdot dzīvokli

Finansiālās grūtībās nonācis pazīstamais žurnālists Kārlis Streips, kurš ar sociālo tīklu starpniecību pārdošanā izlicis savu 2 stāvīgo dzīvokli Rīgas centrā.

 

Streips gan tieši neraksta, ka nonācis finansiālās grūtībās, vien norādot, ka viņam mainījusies finanšu situācija, tomēr ir skaidri noprotams, kāpēc dzīvoklis ir jāpārdod. Tāpat nav skaidrs, kādā veidā Streips nonācis finansiālās grūtībās. Par savu dzīvokli Streips vēlētos saņemt 140 000 eiro.

Lasi arī: VIDEO: Japānis Masaki ierakstījis latviski jaunu dziesmu – šoreiz iedziedājis vienu no skaistākajām Latvijas dziesmām

Publicējam gan Kārļa  Streipa dzīvokļa bildes, gan pilnu ierakstu:

 “Labdien visapkārt. Liels, liels lūgums. Man ir mainījušies finanšu apstākļi, un radusies nepieciešamība pārdot dzīvokli un atrast kaut ko pieticīgāku. Dzīvoklis ir divos stāvos, kopumā septiņas istabas, pašā pilsētas centrā. Lifta mājā patlaban nav, taču par to jau labu laiku dzīvokļu īpašnieku starpā ir bijusi saruna. Gāzes katls kurināšanai un ūdens uzsildīšanai. Trīs izolētas guļamistabas. Dzīvoklis ir ierakstīts Zemes grāmatā un ir pilnībā bez apgrūtinājumiem. Apsaimniekošanas uzņēmums ir ļoti pretimnākošs. Gribētos par dzīvokli saņemt ap 140 000 eiro. Vai ir kāds, kas to gribētu? Vai kādam ir pazīstams kāds, kas to gribētu? Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds atrastos! Un te ir fočenes.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment