Es izdomāju, kā garšīgāk uzcept pelmeņus. Tagad jums vienmēr būs garšīgs ēdiens!

Saldētu ceptu pelmeņu gatavošana:

Otrajā pannā ielejiet nedaudz augu eļļas, uzlieciet to uz lielas uguns un ielieciet cepšanai 30 saldētus pelmeņus. Pelmeņiem pievienojiet nedaudz sāls un, tiklīdz tie sāk iegūt zeltainu garoziņu, samaziniet uguni un pievienojiet ceturtdaļu sīpola.

Lasi vēl: Parādīju vecākiem trīs vienkāršus veidus, kā ātri aizmigt. Tagad viņi beidzot pietiekami izguļas.

Lasi arī: Ir atklāta slepenā sastāvdaļa: tā padarīs jūsu auksto gaļu caurspīdīgu un gardu

Lai mīklu padarītu mīkstāku, pievienojiet pannai nedaudz filtrēta ūdens un pārklājiet pannu ar vāku. Pēc dažām minūtēm noņemiet vāku, palieliniet uguni vēl nedaudz, lai liekais mitrums iztvaikojas, un pievienojiet smalki sagrieztu ķiploka daiviņu. Pannā pievieno vienu tējkaroti sviesta, apmaisa, nogriež uguni, piparus pēc garšas un pelmeņus apkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem un pasniedz ar skābo krējumu.

Apkoposim:

Pelmeņi, kas nav vārīti, absorbē daudz mazāk augu eļļas, salīdzinot ar vārītiem pelmeņiem, un to izskats ir daudz skaistāks nekā vārītiem.

Starp saldētu ceptu pelmeņu trūkumiem vēlos atzīmēt, ka pelmeņi garšo taukaini, mīkla izrādījās nedaudz mitra. Šo gardumu novērtēs pelmeņu cienītāji.

Pelmeņi, kurus vispirms nedaudz uzvārīja, sanāca kraukšķīgi, mīkla gatava un garšīga, un negaršoja taukaini, salīdzinot ar saldētiem ceptiem.

Pagatavojiet pelmeņus divos veidos un izvēlieties, kura gatavošanas metode jums patīk vislabāk.

Arī interesanti: Vārītais krēms ar jaunu garšu: kādu sastāvdaļu pievienot

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment