Es izdomāju, kā garšīgāk uzcept pelmeņus. Tagad jums vienmēr būs garšīgs ēdiens!

Pelmeņu mīļotāji, šodien ir jūsu svētki!!! Es  jums pačukstēšu, kā pelmeņus izcept garšīgāk..

Mīklā gaļas pildījuma gardēži iedalās divās nometnēs: vieni saka, ka pelmeņi sanāk garšīgāki, ja vispirms tos nedaudz uzvāra, citi saka, ka cept tos saldētus, bez vārīšanas, ir daudz garšīgāk. Es to darīšu divos veidos un dalīšos ar savu viedokli.

Sastāvdaļas:
Pelmeņi – 60. gab
Sīpols – 1. gab
Lauru lapa – 1. gab
Sāls
Ķiploki – 2 krustnagliņas
eļļa
Sviests
Pētersīļi – daži zariņi

Vārītu ceptu pelmeņu gatavošana:

Katliņā ielej ūdeni, uzliek uz uguns, pievieno lauru lapu un pusi sīpola. Tiklīdz ūdens uzvārās, pievieno sāli un iemet 30 pelmeņus. Vāra, līdz pelmeņi uzpeld augšā. Knapi sakarsētā pannā, pievienojot augu eļļu, liek vārītus pelmeņus. Cep uz lielas uguns, ik pa laikam apmaisot. Ja nepieciešams, periodiski pievienojiet pannā augu eļļu, lai pelmeņi brūninās un nepiedeg.

Lasi vēl: Kāpēc mēs nepareizi gatavojam kotletes un tās ir plānas, cietas, nav sulīgas: 3 kļūdas pieļauj 80% mājsaimnieču un uzskata tās par noteikumiem

Lasi arī: Vērsim sarežģīta situācija, bet Zivīm jānoskaidro attiecības; Dienas horoskops 6. decembrim visām zodiaka zīmēm

Tiklīdz pelmeņi sāk brūnēt, uz pannas pievieno smalki sagrieztu ceturtdaļu sīpola. Gandrīz gatavajiem pelmeņiem pievieno smalki sagrieztu ķiploka daiviņu, vienu tējkaroti sviesta, visu samaisa. Noslēdz uguni, piparus pēc garšas un pārkaisa ar smalki sagrieztiem pētersīļiem. Pasniedziet pelmeņus ar skābo krējumu.

 

Šķir otru lapu, lai turpināt lasīt..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment