5. Pildītos tomātus liek cepammaisā (var ņemt jebkuru trauku), pievieno smalki sagrieztu papriku, tomātiem pārlej ar augu eļļu un 6% ābolu etiķi.
Pievienojam etiķi.
Pievienojam eļļu.
6. Sasien maisu un ieliec ledusskapī uz divpadsmit stundām.
7. Tad izņemam tomātus, liekam uz šķīvja un pasniedzam.
Izmēģiniet to, ceru, ka jums patiks.
Lasi vēl: Kā atbrīvoties no skudrām, izmantojot banānu mizas. Es nožēloju, ka iepriekš nezināju šo metodi
Lapu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Maigas, pūkainas un vienkāršas – 3 mīklu receptes, kuras vērts pierakstītby Rinalds Bergmanis
- Izsvītroju vārdu “piedošana” no savas dzīves: kāpēc ne vienmēr vajadzētu piedot citiemby Rinalds Bergmanis
- Ne tikai salds, bet arī īpašs – 5 oriģinālas zemeņu ievārījuma receptes kā marmelādeby Rinalds Bergmanis