Kā atbrīvoties no skudrām, izmantojot banānu mizas. Es nožēloju, ka iepriekš nezināju šo metodi

Ja teikšu, ka dārzā skudras kaitina, tā nebūs taisnība. Jo viņi mani APMĀCĪJA. Interesanti, kurš izdomāja, ka šie radījumi ir noderīgi?! Varbūt tas attiecas uz meža skudrām, bet noteikti ne uz tām, kuras bezkaunīgi aizņem dārza gabalus.

Zem akmeņiem, zem dekoratīvām dārza figūriņām, zem dēļu žogu dobēm un vienkārši dobju vidū viņi iekārto savus daudzdzīvokļu mājokļus, nodarot bojājumus augu sakņu sistēmai. Vietās, kur mīt skudras, strauji palielinās augsnes skābums, kas vairumam augu nepatīk.

Kultūras ar augstu cukura saturu bieži cieš no rijīgu radījumu apetītes: avenes, zemenes, bietes, burkāni. Bieži vien tie uzbrūk arī rožu un peoniju pumpuriem, kuru virspusē ir nektārs.

Skudras nenoniecina citus augus. Pagājušajā gadā viņi nez kāpēc nolēma uzcelt skudru pūzni tieši zem vienas kāpostu galvām. Es neleju zem auga nedrošas “ķimikālijas”, un dažādi tautas līdzekļi, piemēram, pelni vai prosa, izrādījās bezspēcīgi – atskaitot vienu kāpostu no ražas.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no skudrām, izmantojot banānu mizas. Es nožēloju, ka iepriekš nezināju šo metodi

Visbeidzot, visnepatīkamāk, skudras izplata laputis un sēnīšu sporas visā teritorijā. Kukaiņi strauji vairojas, un, ja šis process netiek ierobežots, to dominēšana dārzā un dārzā var kļūt kritiska.

Drošs veids, kā tik vaļā no skudru kolonijām

Es mēģināju lietot dažādas komerciālas ēsmas zāles. Dažreiz tie darbojas labi, bet dažreiz tie nedarbojas vispār, un visu šo želeju cena ir diezgan augsta.

Lasi vēl: Kā kaķis “saka”, ka viņam sāp

Mājas aizsardzības līdzekļi ar borskābes pievienošanu ir efektīvi un lēti: cukurs vai medus ūdens, vārīts olas dzeltenums, malta gaļa. Tomēr tie var piesaistīt bites un mājdzīvniekus un izraisīt to saindēšanos.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment