“Es jūs baroju” – šo izteicienu viņa dzirdēja katru dienu, kamēr bija dekrēta atvaļinājumā

Meitenes dzīve bija grūta, vēl arī vīramāte dzīvoja ar viņiem un bieži bija vīra pusē. Viņa lika viņai klusēt, lai izvairītos no skandāliem.

 

Arī Ritai nepatika strīdi, tāpēc viņa apzinīgi ņēma vērā vīramātes padomu. Viņa klusībā uzklausīja visus vīra pārmetumus, bet jau zināja, ka ilgi kopā ar vīru nedzīvos.

 

Tā kā vīrs neņēma vērā viņas viedokli un, neskatoties uz sievas ienākumiem, joprojām pastāvēja uz to, ka visi ir atkarīgi no viņa, Rita nolēma ietaupīt naudu, ko viņa saņēma par dekrētu.

 

Viņa iemācījās veikt mājsaimniecības darbus, kamēr dēls gulēja. Viņai pat parādījās brīvais laiks.

Nedaudz vēlāk viņa atrada nepilna laika darbu no mājām. Nauda bija maza, bet vismaz kaut kāda. Viņai bija tāda dzīve – vīrs pārmeta par naudu, bet viņa slepus krāja naudu jaunai dzīvei prom no viņa.

 

Neviens nezināja par nepilna laika darbu, jo visi domāja, ka viņa nav pietiekami gudra, lai nopelnītu naudu.

 

Taču viņa nebaidījās mēģināt un pēc tam priecājas, ka, strādājot no mājām, izdevies tikt pie naudas. Bet mājinieki turpināja ticēt, ka viņa nav spējīga ne uz ko vairāk kā pastāvīgiem pārmetumiem.

LASI VĒL: Kad vīrietim sieviete nav vajadzīga, viņš viņai izdarīs šīs 5 lietas

Kad dēlam bija divi gadi, Rita pameta vīru un sāka īrēt dzīvokli. Viņa atgriezās savā darbā, bet turpināja piestrādāt arī no mājām.

 

Tagad viņai ir viss nepieciešamais, lai sāktu jaunu mierīgu un drošu dzīvi, kurā viņa netiks pazemota. Un arī viņai ir iespēja nopelnīt naudu savam sapnim – savam dzīvoklim un atvaļinājumam pie jūras.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment