“Es jūs baroju” – šo izteicienu viņa dzirdēja katru dienu, kamēr bija dekrēta atvaļinājumā

Dēlam Ivanam bija gadiņš, un mamma Rita bija dekrētā. Viņai nebija viegli, jo katru dienu no vīra dzirdēja vienu un to pašu – “Es jūs baroju”.

 

Arī meitene katru mēnesi saņēma bērna kopšanas pabalstu, bet vīrs Maksims vienalga uzskatīja sevi par “barotāju”. Viņš uzskatīja, ka viņi sēž viņam uz kakla, un principā dzīvo uz viņa rēķina.

 

Kad Rita palūdza vīram pasēdēt ar mazuli, viņa dzirdēja jau pavisam citus izteicienus: “Es jau tāpat esmu nemitīgi darbā, bet tu ko dari? Nevari pati ar bērnu pasēdēt.”

 

Sieviete mēģināja ar vīru runāt, regulāri viņam teica, ka arī saņem naudu un to tērē ģimenes vajadzībām. Bet kā atbildi viņš sāka vēl vairāk dusmoties un teikt, ka viņas nauda ir sīkums salīdzinājumā ar viņa algu.

Acīm redzot tādā veidā viņš vienkārši gribēja pazemot savu sievu un visu to, ko viņa darīja ģimenes labā, lai izskatītos labāks uz viņas fona.

LASI VĒL: Kad vīrietim sieviete nav vajadzīga, viņš viņai izdarīs šīs 5 lietas

Sarunas par finansēm vienmēr beidzās ar strīdiem un asarām. Rita mēģināja vest izdevumu dienasgrāmatu, lai viņu pārliecinātu, ka viņa kaut ko nozīmē. Bet tas viss vienalga beidzās slikti…

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment