Bet tas vēl nav viss!
Atsevišķā bļodā sajauc 2 olas, 100 gramus krējuma.
Pievienoja 4 ēdamkarotes miltu un visu kārtīgi samaisa.
Tagad iemērciet mūsu kartupeļu plācenīšus šajā mīklā un apcepiet pannā līdz zeltaini brūnai garoziņai. Tā kā kartupeļi jau ir gatavi paši, tie ļoti ātri izcepas.
Paskaties, cik skaisti tas izrādījās. Var pasniegt ar skābo krējumu. Man šķiet, ka kartupeļi ar skābo krējumu ir labākais ēdiens, ko vien var izdomāt.
Tevi arī varētu interesēt
Vīrs līdzi ņem uz darbu sev kā pusdienas .Mājās gatavots ēdiens vienmēr ir visgaršīgākais.
Vakariņas tiek pasniegtas!
Lasi vēl: Salāti “Sarkanais karalis” – jāgatavo 5 minūtēs, kopā 3 sastāvdaļas. Garšīgs, vienkāršs un budžetam draudzīgs
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Maestro Raimonds Pauls izteicis savu viedokli par “Tautumeitām”, kuras šovakar pārstāvēs Latviju “Eirovīzijas” konkursā (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Maijā vienmēr pērku 5–6 iepakojumus sodas – pietiek tikai divām dienām, jo ar šķīdumu apstrādāju krūmus, ziedus un dobesby Rinalds Bergmanis
- Biju ciemos pie draudzenes, kad viņas telefons sāka zvanīt – uz ekrāna parādījās mana vīra vārdsby Rinalds Bergmanis