Es nekad nepārstāšu pateikties savai vīramātei par šo recepti. Ikviens, kurš pagaršo, lūdz recepti, es dalos

Bet tas vēl nav viss!

Atsevišķā bļodā sajauc 2 olas, 100 gramus krējuma.

Pievienoja 4 ēdamkarotes miltu un visu kārtīgi samaisa.

Tagad iemērciet mūsu kartupeļu plācenīšus šajā mīklā un apcepiet pannā līdz zeltaini brūnai garoziņai. Tā kā kartupeļi jau ir gatavi paši, tie ļoti ātri izcepas.

Paskaties, cik skaisti tas izrādījās. Var pasniegt ar skābo krējumu. Man šķiet, ka kartupeļi ar skābo krējumu ir labākais ēdiens, ko vien var izdomāt.

Vīrs līdzi ņem uz darbu sev kā pusdienas .Mājās gatavots ēdiens vienmēr ir visgaršīgākais.

Vakariņas tiek pasniegtas!

Lasi vēl: Salāti “Sarkanais karalis” – jāgatavo 5 minūtēs, kopā 3 sastāvdaļas. Garšīgs, vienkāršs un budžetam draudzīgs

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment