Es randiņā izlikos par nabadzīgu puisi. Pastāstīšu viņas reakciju pēc 10 minūtēm

Bilde ir ilustratīva. Šie nav stāsta varoņi

Sveiciens visiem!

Es aizgāju uz randiņu un izlikos par nabadzīgu puisi, kuram it kā ir normāla alga. Bet kurš nevar atļauties nevajadzīgus izdevumus, jo galvenais dzīvē nav izklaide. 

Mani sauc Vladislavs, un es gribu uzreiz pateikt, ka es neesmu nabadzīgs puisis. Kā saka, pie mums vidējā alga valstī ir 1100 eiro. Man tā ir pat lielāka – pie 1300 eiro mēnesī.

LASI VĒL: Kašers nosaucis divas Latvijas slavenības, kuras, pēc viņa domām, ģērbjas vissliktāk

Un man ir grūti izdomāt, kur nopelnīt vēl vairāk naudas, jo lielākā daļa manu vienaudžu saņem pat krietni mazāku summu. Protams, jūs varat doties piepelnīties uz ārzemēm.

Vai arī piedzimt turīgā ģimenē. Bet vai tas tiešām ir galvenais veiksmes kritērijs mūsdienu meiteņu acīs?

Meiteni atradu iepazīšanās vietnē. Man jāatzīst, ka viņa ir diezgan jauka un acīmredzot vienmēr gaidīja savu princi uz balta zirga.

Turklāt viņa ir diezgan atlētiska un nodarbojas ar sportu. Acīmredzot tam vajadzētu piesaistīt bagātus vīriešus kā magnētu.

Mana alga nebija norādīta pieteikuma veidlapā, un fotogrāfijas arī bija vienkāršas. Bija vairākas fotogrāfijas, no kurām viena ar automašīnu.

Es domāju, ka tam bija nozīme, un pēc 15 minūtēm sarakstes meitene piekrita randiņam.

Es atbraucu ar vienu rozi un ar sirsnīgu joku pasniedzu viņai. Lai arī viņas sejā bija skaidri redzams, ka viņa ir apjukusi. Viņa pie sevis kaut ko noburkšķēja.

It kā jau saprotams. Tikai 1 roze. Lai gan .. ja tā dāvināta no sirds, vai 1 roze ir sliktāka par neko?

Meitene ir apmēram 21 gadu veca, ģērbusies nedaudz atklāti. Īsi svārki. Un grims ir vienkārši Van Goga otas cienīgs. Un galvenais ir monotona sejas izteiksme.

Vēlāk izrādījās, ka viņa nekur nestrādā, un vecāki maksā par viņas izglītību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment